Dolap'ta da durum vahim cidden, arama yapınca çıkan ilk 6 ilandan 5'i dolandırıcı. Yorumlarda telefon numarası bırakmışlar hep "ekstra bilgilendirme, fatura...
Aynen hocam 4-5 yıldır baya yaygın param güvende gibi sitelerden alacaksanız ürün satış kodu isteyin linklere girmeyin havale eft yapmayın,dolapta ki...
telefon numarasını paylaşmayınız kvkk'ya aykırı bunun gibi dolandırıcı yöntemleri çok türedi eskidendir varlar birçok kanal bunlarla ilgili videolar yaptı...
Merhaba herkese,
Yaklaşık 2 haftadır ikinci el konsol almayı düşünüyorum ve sahibinden/ letgo gibi ikinci el sitelerinde ilan inceliyorum. Normal ikinci el...
Merhaba herkese,
Bu ara bi PS 5 Slim almayı düşünüyorum. İkinci el ilanlara bakıyorum, yurt dışı ürünü çok görüyorum. "Yurt dışından aldım o yüzden uyguna...
Hocam Param Güvende aslında alıcı için en güvenli, satıcı için en riskli sistem. O sağda solda duyduğun "dolandırıldım" muhabbetleri tamamen sahte link...
Param güvendede dolandırıldım diyenleri anlamıyorum. Kargo geldiğinde kamera kaydı ile kargoyu açacaksın varsa bir sorun ürünü geri yollayacaksın Param...