Dolap'ta da durum vahim cidden, arama yapınca çıkan ilk 6 ilandan 5'i dolandırıcı. Yorumlarda telefon numarası bırakmışlar hep "ekstra bilgilendirme, fatura ve garanti" adı altında
Merhaba herkese,
Yaklaşık 2 haftadır ikinci el konsol almayı düşünüyorum ve sahibinden/ letgo gibi ikinci el sitelerinde ilan inceliyorum. Normal ikinci el piyasa fiyatından 4-5k kadar ucuz bir ilan gördüm. Satıcıya yazdım, konuşmalara ait görüntüler ektedir.
Satıcı ilanı cüzdanım güvende ile...
Merhaba herkese,
Bu ara bi PS 5 Slim almayı düşünüyorum. İkinci el ilanlara bakıyorum, yurt dışı ürünü çok görüyorum. "Yurt dışından aldım o yüzden uyguna satıyorum" gibisinden yazıyorlar. Genel olarak dikkat etmem gereken konular ve kritik kısımlar nelerdir.
Esnaf tarzı yerden değil de, son...
Merhaba herkese,
Sahibinden üzerinden bir ürün almayı düşünüyorum. Son 1 yıl içinde falan "Param Güvende" kullandım dolandırıldım tarzı şeyler duymuştum. Bu muhabbet tam olaark nasıl bilmiyorum.
Ürünü alırken nelere dikkat etmeliyim, Param Güvende'yi kullanmalı mıyım kullanmamalı mı
knk videolara baktım aynı, benim o beyaz kısımdaki tuşun geldiği kısımda sıkıntı var. tam o kısma alüminyum folyo koymayı falan denicem de evde yok şu an
1779052688
bu beyaz kısımdaki o tuşun geldiği yeri kurşlun kalemle geçtim, tek o sıkınıtı zaten. iç taraftan dışarı doğru bir kabarıklık oluşturursam bu sefer tuş ile arasındaki temas uzar
evet hocam oldu, içi böyle ne yapmak lazım şimdi. sticker'lı yüzün arkasını silmemek daha mı iyi. anakartın olduğu kısıma peçeteye çok az kolonya dökerek temizleyeyim mi. ne yapmalı
1779051520
sticker'ı resimdeki gibi yarım kaldırıp, tırnağımın ucuyla basınca oluyor. ancak stickerı hep...
içini açmakta imkansız, ayrılan bir şey değil, vida yeri de yok. sadece kızak şeklinde pil yeri çıkıyor, içine müdahele imkansız. dümdüz kolonyayı dökersem o başka