Arama sonuçları: *

1. R

A520 MK V2 SSd önerisi

aldım bakalım nasıl bir şeymiş
  2. R

A520 MK V2 SSd önerisi

bütçem 1-2k arası; m2 ssd arıyorum. 4 ay götürse yeter, 4 ay kullanmak için alıyorum. tesekkürler şimdiden öneriler icin.
  3. R

xbox game pass kod alamıyorum sorunu

Ne yazık ki şu anda bu avantajın ayrıntılarını göstermeyle ilgili sorun yaşıyoruz. Bir süre sonra tekrar deneyin. böyle bir hata veriyor bunu çözebilen varsa hızlıca yazabilir mi acil
  4. R

r5 5600 için acil işlemci soğutucu

kanka kasama ve işlemcime uyumlu mu emin misin?
  5. R

r5 5600 için acil işlemci soğutucu

merhaba öncelikle sorum belli sebepsiz kasamın ısısı fırladı robloxta bıle 80 derece goruyorum 1 yıl önce aldım aldığımdan beri hiç termal macunda yenilemedim o yüzden bana 500-1200 tl arası bir işlemci soğutucu lazım ayrıca içinde termal macunda olursa iyi olur aşağıya kasamı...
  6. R

donanım sanallaştırma nasıl açabilirim

Beyler sorum belli şimdi pcden coc oynayacağım yeni bir özellik gelmiş indirmeye çalışıyorum ''Donanım sanallaştırmanın açık olması gerekir bu uygulamada çoğu oyunu yükleyip oynamak için bu özelliği etkinleştirmeniz gerekiyor. Ayrıntılı bilgi için bilgisayar üreticinizin web sitesini ziyaret...
  7. R

zulada 71 derece işlemci

500 1000 arası
  8. R

zulada 71 derece işlemci

ne almam lazım kanka 78 dereceyi gördü kule tipi soğutucu alıcam ne alıyım sence
  9. R

zulada 71 derece işlemci

78 OLDU
  10. R

zulada 71 derece işlemci

BEYLER KAFAYI yicem artık kısın 71 derece goruyom zulada işlemcim r5 5600 ne yapcam ne yapmam lazım işlemci yavaş yavaş çürüyo ne yapmam lazım nasıl bir soğutucu almam lazım
  11. R

1k-1.5k arası klavye

klavyeyi temizledim tuşlar basmıyor nerdeyse, yeni klavye almak da istiyordum bu butceye mekanik klavye varsa atar mısınız memnum olurum (şu anki klavyem g213)
  12. R

işlemci ısım nasıl iyi mi?

işlemcim şu an boşta 55 dereceleri görüyor kule tipi soğutucu almalı mıyım? r5 5600 kullanıyorum
  13. R

discord ve wp delil olabilir mi?

discord ve whatsapp gibi uygulamalar ekran görüntüsü ile mahkemede delil olarak sunulabilir mi
  14. R

bilgisayarım hiç bir şey yokken 65 derece

r5 5600 reis bir şey önerir misin
  15. R

bilgisayarım hiç bir şey yokken 65 derece

ss budur 65 derecede çalışıyor stock soğutucu kullanıorum bunu 55 derecelere felan çekmek istiyorum önerdiğiniz bir kule tipi işlemci soğutucu varmı 700ü geçmesin
  16. R

tam tamına nasıl düzgün yazılır bu cümle

1918 yılı sona erdiğinde, osmanlı padişahı istanbul ile çanak kale Boğazını 50.000 kadar itilaf devleti kuvveti işgal etti 24 Kasımda osmanlı silahsızlandırıldı. 7 kasımda işgal güçleri çanak kaleden geçti. 13 Kasım 1918 günü, itilaf devletlerinin 61 parça ağır zırhlı savaş gemisinden oluşan bir...
  17. R

0-800 TL kablosuz oyuncu mouse önerisi

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-deathadder-v2-x-hyperspeed-rz01-04130100-r3g1-kablosuz-optik-oyuncu-fiyati,1720895296.html 890 ama ben gayet memnundum eskiden kullanıyordum skatez değiştirip kullanırsın iyi olur
  18. R

id cooling se 224xts mini ile raftta 80 derece

dostum kasa modelin nedir ?
  19. R

hiç bilmiyorum bence takamadınız normal değil yani soğutucu iyi çünkü
  20. R

bro raftta 80 derece ne ahahhaa
Top Bottom