- Konu Sahibi Konu Sahibi
ne almam lazım kanka 78 dereceyi gördü kule tipi soğutucu alıcam ne alıyım senceStok soğutucu yu acilen çöpe atmalisin ben kutudan çıkan stok soğutucuyu hiç kullanmadim attım kenara lazım olan varsa göndereyim ona![]()
ne almam lazım kanka 78 dereceyi gördü kule tipi soğutucu alıcam ne alıyım senceStok soğutucu yu acilen çöpe atmalisin ben kutudan çıkan stok soğutucuyu hiç kullanmadim attım kenara lazım olan varsa göndereyim ona![]()
çürüyormuş hemen çıkar işlemciyi o zaman (!)BEYLER KAFAYI yicem artık kısın 71 derece goruyom zulada işlemcim r5 5600 ne yapcam ne yapmam lazım işlemci yavaş yavaş çürüyo ne yapmam lazım nasıl bir soğutucu almam lazım
ben de aynısını yaptım stok hiç fark yaratmıyor neredeyseStok soğutucu yu acilen çöpe atmalisin ben kutudan çıkan stok soğutucuyu hiç kullanmadim attım kenara lazım olan varsa göndereyim ona![]()
Varmı aklında bir bütçene almam lazım kanka 78 dereceyi gördü kule tipi soğutucu alıcam ne alıyım sence
500 1000 arasıVarmı aklında bir bütçe
alabileceğini attım ben bütçesi azsa snowman alsınVarmı aklında bir bütçe
benim attıklarım iş görür ama bakayım500 1000 arası
overclocklu halde kuru macun stok fanla 70 derece görmeyen benTermal macun yenilemeye usendigi için 6 aydır 90 derecede işlemci kullanan ben![]()
attım onu da bütçe yetmezmiş1.3k alabiliyorsan. sıvı soğutucu kadar iyidir.
![]()
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE 66.17 CFM, TL-C12C 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 Ä°Ålemci soÄutucusu - inventus
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE 66.17 CFM, TL-C12C 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 Ä°Ålemci soÄutucusuinventus.com.tr
300 lirada daha ekleyip bunu almalı bence . boşa para vermesin diyelerineattım onu da bütçe yetmezmiş
ben onu attım zaten demin attığını da attım300 lirada daha ekleyip bunu almalı bence . boşa para vermesin diyelerine
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuda indirimdeymiş 1k
![]()
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com