Mrbeast Peşimi Bırakmıyor

z.talha

80+
Reaksiyon skoru
41
merhaba şu 1 ayda 3 kere discord tokenim çalındı ve nasıl yediğimi hiç bir şekilde bilmiyorum saçma sapan sunucularda bulunmuyorum 1 kere bile nsfw sunucularına felan girmedim hiç bi bottan verifya tıklayarak hesabımıda onaylatmadım sunucularda nerden nasıl yediğimi öğrenme şansım var mı
1782022231674.webp

birde geçenlerde instamıda çaldılar
1782022268618.webp

mrbeast peşimi bırakmıyor nerden nasıl yediğimide bilmiyorum

pc formatla insta, mail şifre değişip 2 adım doğrulama koy

pc formatla insta, mail şifre değişip 2 adım doğrulama koy
crack veya güvensiz hiç bir şey indirmedim ki daha 2 gün önce felan sıfırladım bilgisayarı 2 adımlı doğrulama bulunuyor hesapta bilgisayarda sadece discord steam chrome bide normal bilgisayar uygulamaları var sadece

merhaba şu 1 ayda 3 kere discord tokenim çalındı ve nasıl yediğimi hiç bir şekilde bilmiyorum saçma sapan sunucularda bulunmuyorum 1 kere bile nsfw sunucularına felan girmedim hiç bi bottan verifya tıklayarak hesabımıda onaylatmadım sunucularda nerden nasıl yediğimi öğrenme şansım var mı Alıntıyı görüntüle
birde geçenlerde instamıda çaldılarAlıntıyı görüntüle
mrbeast peşimi bırakmıyor nerden nasıl yediğimide bilmiyorum
Girdiğin sunucu ile alakası yok indirdiğin şeyler ile alakası var rat yemişsin artık ne indirmeye çalıştıysan.

crack veya güvensiz hiç bir şey indirmedim ki daha 2 gün önce felan sıfırladım bilgisayarı 2 adımlı doğrulama bulunuyor hesapta bilgisayarda sadece discord steam chrome bide normal bilgisayar uygulamaları var sadece
Steam üzerinden bir uygulama indirdiyseniz olabilir

güvenilir olmayan hiç bir şeyi indirmedim ki Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

steam bunları kontrol etmiyor mu ki
Bu cpu-Z geçenlerde sitesi patlatılıp yerine çaktırmadan virüslü versiyonunu koymuşlardı Banada arkadaşlarımdan geliyor mrbeast diye hocam. Wallpaper enginedede bazı wpler virüslüymüş.

Geri