Arama sonuçları: *

1. xPanda

Yardım Klavye Mouse Kulaklık Full Ekipman Öneri

Mouse ve Kulaklık seçtim, Razer Kraken V3 ile Razer Cobra sizden ricam blue switch numpad tuşları olan bir klavye önerir misiniz 2-2.5k bandında
  2. xPanda

Yardım Acil? Laptop Mı Hazır Sistem Mi

Öyle yapıcam , peki önerdiğim sistem kendi fiyat bandında iyi midir sizce ? 1662813254 Onda tamamım sağ olun tekrardan.
  3. xPanda

Eyvallah sağ olun.
  4. xPanda

Hocam hiç sormayın, 8 10k bütçe ile başladım 15 e zor çıktım. Daha da çıkamam yani monitör de alacak olmasam neyse de monitör de alacağım için maalesef. 1662812929 Dediğiniz gibi yaparım masaüstünü satar laptop alırım üniye geçince.
  5. xPanda

Oh rahatladım sonunda peki önerebileceğiniz monitör veya bu fiyata daha iyi bir sistem var mıdır hocam?
  6. xPanda

Şuan bir laptop ve bir hazır sistem arasında git gel yaşamaktayım. Hazır sistem alacak olursam monitör de önermeniz gerek 3-3.k bandında. Sizce hangisini alırsam performans ve kullanım açısından daha iyi olur. Lise sonum üniye geçicem fakat hep hayalim masaüstü PC idi. Hazır sistemin daha iyi...
  7. xPanda

Yardım 10-15K Arası Bilgisayar Önerisi

Ben de ısınma sorunundan çekiniyorum, bu fiyata daha iyi masaüstü bulamaz mıyız 12 k ya kadar kasaya ayırsam 3k da monitör alabilirim. Hocam kredi kartı ile taksit alacağım için 2. El zor 1662811418 Bunu mu alayım sizce monitör de önerir misiniz rica etsem
  8. xPanda

2. El alamam taksit ile alacağım çünkü, önerdiğim laptop a bakıp yorumlar mısınız rica etsem
  9. xPanda

Akakçe den toplayacağım dediniz ya onu diyorum , daha iyi bir sistem olursa hazır sistem alabilirim. 1662799484 Eğer toplamadıysanız toplamayın şimdi, topladıysanız paylaşırsanız sevinirim.
  10. xPanda

Eyvallah hocam sizin önerinizi de bekliyorum
  11. xPanda

Lise son da olduğum için laptop da düşünüyordum, şunda karar kıldım gibi şuanlık sizce https://ty.gl/2jrkkqh8ap
  12. xPanda

Hocam benim 15bini en iyi şekilde kullanmam lazım tekrar böyle bir fırsatım olamayacak. Kendim de pek anlamıyorum eğer iyi olacak derseniz sistem sıkıntı yok benim için. Ama kredi kartı ile taksit olarak alınacak yani 2. El olmamalı.
  13. xPanda

Dostlar, ben bütçe arttırdım 15bin e eğer önerebilirseniz hazır sistem ve monitör 15 bine önerebilirsiniz, derseniz ki laptop önerebilirim ona da açığım.
  14. xPanda

Hocam taksitle alacağım için istesem bile sizinkini alamam dolapta taksit seçeneği yok diye biliyorum çünkü
  15. xPanda

Hmm bu fiyata masaüstü daha iyi bulunabilir mi peki 10 k ya
  16. xPanda

Bütçe 10-15k Okul başlamadan önce almam lazım acilen. Önerilerinizi bekliyorum. Laptop ta önerebilirsiniz hazır sistem de. Hazır sistem için monitör hariç tüm ekipmanlarım var. 15 bine monitör de dahil yani. Bu sistemi önerir misiniz...
  17. xPanda

Yardım MineCraft Platformlar Arası Oynamak

Hadi be tüh, sağ ol hocam.
  18. xPanda

Doğru girmeye girmeye unutmuşum, düzelteyim hemen.
  19. xPanda

Merhabalar, Minecraft'ı ps4 üzerinden satın almayı düşünüyorum eğer ki ps4 ile PC üzerinden açılmış profesyonel sunuculara bağlanıp sıkıntısız bir şekilde oynayabileceksem. Mesela Hypixel gibi çok oyunculu sunuculara ps4 üzerinden de giriş yapabilir miyim?
  20. xPanda

USB Çoklayıcı tepkime süresine etki eder mi

Eyvallah, peki senin önerebileceğin usb hub var mı ?
Top Bottom