Neler Yeni

Yardım Acil? Laptop Mı Hazır Sistem Mi

xPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Emir
Instagram
emir.barik
Steam
emiradarbarik49
Facebook
emiradarbarik
Bütçe
15000
Şuan bir laptop ve bir hazır sistem arasında git gel yaşamaktayım. Hazır sistem alacak olursam monitör de önermeniz gerek 3-3.k bandında.
Sizce hangisini alırsam performans ve kullanım açısından daha iyi olur. Lise sonum üniye geçicem fakat hep hayalim masaüstü PC idi. Hazır sistemin daha iyi olduğunu söylerseniz direk onu alırım galiba 😄

Singua

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Burak
Şuan bir laptop ve bir hazır sistem arasında git gel yaşamaktayım. Hazır sistem alacak olursam monitör de önermeniz gerek 3-3.k bandında.
Sizce hangisini alırsam performans ve kullanım açısından daha iyi olur. Lise sonum üniye geçicem fakat hep hayalim masaüstü PC idi. Hazır sistemin daha iyi olduğunu söylerseniz direk onu alırım galiba 😄

Lise bitince üni başlarken kasayı satıp laptop alırsınız şimdilik kasa alın performans mis gibi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laptop kullanıcısı olarak bunu söylüyorum :D

xPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Emir
Instagram
emir.barik
Steam
emiradarbarik49
Facebook
emiradarbarik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lise bitince üni başlarken kasayı satıp laptop alırsınız şimdilik kasa alın performans mis gibi olur

Oh rahatladım sonunda peki önerebileceğiniz monitör veya bu fiyata daha iyi bir sistem var mıdır hocam?

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Masaüstü alın. Ancak bütçeyi 2-3k arttırsanız daha iyi olur. Pc hocası hero sistemi var. 15kya.Alabilirsiniz

Singua

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Burak
23000 tl verdim valorantta 1800-250 fps arası alıyorum laptop alacaksanız mux switchsiz laptop almayın %120ye yakın fps farkı oluyor

xPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Emir
Instagram
emir.barik
Steam
emiradarbarik49
Facebook
emiradarbarik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Masaüstü alın. Ancak bütçeyi 2-3k arttırsanız daha iyi olur. Pc hocası hero sistemi var. 15kya.Alabilirsiniz
Hocam hiç sormayın, 8 10k bütçe ile başladım 15 e zor çıktım. Daha da çıkamam yani monitör de alacak olmasam neyse de monitör de alacağım için maalesef.

23000 TL verdim valorantta 1800-250 fps arası alıyorum laptop alacaksanız mux switchsiz laptop almayın %120ye yakın fps farkı oluyor
Dediğiniz gibi yaparım masaüstünü satar laptop alırım üniye geçince.

Singua

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Burak

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Hocam hiç sormayın, 8 10k bütçe ile başladım 15 e zor çıktım. Daha da çıkamam yani monitör de alacak olmasam neyse de monitör de alacağım için maalesef.
Masaüstü alın hocam. Laptopa 13kya 1650 zor bulunuyor. Masaüstünde 15e rx 6700 var.

Singua

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Burak

Dediğiniz gibi yaparım masaüstünü satar laptop alırım üniye geçince.
Dediğim gibi en mantıklısı o zaten kaç yılınız var üniye hocam

mux switch nedir ?
Anakartta olan bir parça sanırım işlemci gücünü direkt olarak harici ekran kartından ekrana veriyor performans artışı oluyor mesela benim laptobumda 2 ekran kartı var 1harici 3070 birde intel hd graphics işlemciye bağlı olan işlemci ikisinide beslemeye çalışıyor mux switch sadece hariciyi çalıştırıyor performans uçuyor yanlışım olabilir ama genel mantığı bu

xPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Emir
Instagram
emir.barik
Steam
emiradarbarik49
Facebook
emiradarbarik
Dediğim gibi en mantıklısı o zaten kaç yılınız var üniye hocam

Anakartta olan bir parça sanırım işlemci gücünü direkt olarak harici ekran kartından ekrana veriyor performans artışı oluyor mesela benim laptobumda 2 ekran kartı var 1harici 3070 birde intel hd graphics işlemciye bağlı olan işlemci ikisinide beslemeye çalışıyor mux switch sadece hariciyi çalıştırıyor performans uçuyor yanlışım olabilir ama genel mantığı bu
Eyvallah sağ olun.

xPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Emir
Instagram
emir.barik
Steam
emiradarbarik49