Arama sonuçları: *

1. Arda54_TR

40K Tl laptop önerisi

mühendislik için laptop alacağım arada oyun da oynarım bütçe maks 40k
  2. Arda54_TR

Mühendislik için laptop önerisi bütçe 25k

arkadaşlar 16gb ram ve 512gb ssd minimum olacak şekildi genel mühendislik dersleri ve uygulamaları için laptop lazım ara sıra da cs valorant gta forza fifa tarzı oyunlar oynarım önerilerinizi bekliyorum bütçe 25k
  3. Arda54_TR

Twitter(X) ulaşmak imkansız yardım lazım

arkadaslar merhaba bildiğiniz üzere twitterda hesaplara abone olabiliyorsunuz, bir hesaba aboneydim yaklaşık 6 aydır geçen gün param iade edilip aboneliğim düşürülmüş, tekrar abone olmak istediğimde ise kartınız reddedildi hatası alıyorum daha sonra farklı 5-6 tane kart denedim banka ve kredi...
  4. Arda54_TR

20-30K arası laptop öneri

oyun ve 3d işler için laptop lazım önerileriniz nedir
  5. Arda54_TR

1660ti gaming x ile 240hz alabilir miyim

arkadaslar 240hz monitör alacağım fakat aklıma takılan konu dp desteği oldu, ekran kartım 1.4 dp destekliyor fakat 240hz 1080p görüntü alabilir miyim bu konuda fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim ekran kartı: Msi gtx1660ti gaming x 6gb alacağım monitör: Samsung 25" Odyssey G4...
  6. Arda54_TR

Monitör öneri tavsiye bütçe 6-7k

hocam sistemim iyi zaten fps oyunları oynadığım için ister istemez 240 üstü rahat alıyorum ama yine de aklımda bulunması için 240hz bandında renk ve kalite düzeyi iyi olan bir monitör öneriniz var mıdır
  7. Arda54_TR

ben fps oyuncusu oldugum için hız daha önemli zaten eğer bu konuda üzmeyecekse alacağım
  8. Arda54_TR

konu açarken hata alıyorum

oldu hocam tesekkürler
  9. Arda54_TR

arkadaslar merhaba bütçem 6-7 civarında olacak şekilde 240hz ips monitör bakıyordum samsung odyssey g4 cıktı karsıma cıktı 6kya satılıyor gsync ve ips ekstra olarak pivot olayı da önemli benim için fakat g3 serilerindeki kronik olaylardan ötürü biraz temkinli yaklaştım, sizin de fikrinizi almak...
  10. Arda54_TR

hocam silince de aynı
  11. Arda54_TR

hayır aynı sorun devam ediyor
  12. Arda54_TR

admin nasıl etiketleniyor bilmiyorum bi el atarsanız sevinirim
  13. Arda54_TR

Hp laptop işlemci sıcaklığı

Arkadaşlar laptopum victus fb0015nt r5 5600h rx6500m 16gb, valorantta işlemci 90-91 görüyor droplar yiyorum klavye elimi yakıyor, garanti devam ediyor servise göndermem gerekir mi
  14. Arda54_TR

Bios Update sırasında sistem kapandı

onu biliyorum da exe ile yapılan sistem vardı sitesinde onu kullandım mecbur
  15. Arda54_TR

valla kendi sitelerinden setup kullandım
  16. Arda54_TR

laptopun kenarında bi tuş var recover sanırım işe yarar mı
  17. Arda54_TR

arkadaşlar laptopun kendi markasının sitesinden bios update exesini indirip installadım işlem olurken kapandı ve ekran gelmiyor Lenovo V15-ADA
  18. Arda54_TR

KZ S2 VS ANKER R50İ ses kalitesi

arkadaslar elimde kz s2 var bide anker r50i alacağım hangisinin ses kalitesi daha iyidir?
  19. Arda54_TR

Monitörde çizgiler ve kararma

Arkadaşlar problem ya monitörde yada ekran kartında tam teşhis edemedim, fikrinizi almak istiyorum, problem ekte, Bilgisayar 1 günden fazla açılmadığında yani soğukken yapıyor bunu fakst gün içinde aç kapat yaptığımda olmuyor. Monitör: Gamepower 144hz 1 ms 24 inch Ekran kartı: Msı 1660ti 6gb...
  20. Arda54_TR

8GB VRAM KONUSU, EKRAN KARTI ÖNERİSİ

ben zaten maks grafik manyağı değilim oynamak yetiyor
Top Bottom