Bios Update sırasında sistem kapandı

Arda54_TR

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,347
arkadaşlar laptopun kendi markasının sitesinden bios update exesini indirip installadım işlem olurken kapandı ve ekran gelmiyor
Lenovo V15-ADA

arkadaşlar laptopun kendi markasının sitesinden bios update exesini indirip installadım işlem olurken kapandı ve ekran gelmiyor
Lenovo V15-ADA
Öncelikle geçmiş olsun hocam. Büyük ihtimalle elektrik gitti. Yada kablo vs çıktı. Ve anakart brick oldu.

Geçmiş olsun servise gönder brickli anakarta bios firmware atıyorlar servis soketleri oluyor anakartlarda. Eğer yoksa da bios entegresini değiştirirler. Şanslıysan ürünün kendisini.

Geçmiş olsun servise gönder brickli anakarta bios firmware atıyorlar servis soketleri oluyor anakartlarda. Eğer yoksa da bios entegresini değiştirirler. Şanslıysan ürünün kendisini.
laptopun kenarında bi tuş var recover sanırım işe yarar mı

Lenovo V15-ADA

BIOS yükseltme, flash bellek üzerinden BIOS menüsüyle yapılmıyor muydu?

Lenovoda o tuş one key recovery diye biliyorum. Sistemi ilk aldığın güne döndürmeni sağlıyor biosta işe yaramıyordu benim eski lenovoda sadece bahsettiğim fonklsiyonu vardı sen dene ama bi.

valla kendi sitelerinden setup kullandım

Zaten öyle de. Bu setupu flash belleğe atıp BIOS ekranına girerek yapıyorlar. Ben de BIOS'u güncelleyeceğim. İzlediğim videolarda öyle güncelliyorlardı.

Zaten öyle de. Bu setupu flash belleğe atıp BIOS ekranına girerek yapıyorlar. Ben de BIOS'u güncelleyeceğim. İzlediğim videolarda öyle güncelliyorlardı.
onu biliyorum da exe ile yapılan sistem vardı sitesinde onu kullandım mecbur

exe ile kurulan sistemler var tabi onlar riskli oluyor. en temizi biosdan flash ile kurmak

Geri