Hocam valla bende üzüldüm ama çok teşekkür ederim elinizden geldiğinizce yarfımcı olmaua çalışıyorsunuz bazıları okuyup geciyor sizin gibi bulmak zor valls sağolun tekrardan
Hocam valla çözemedim bi hz düşürüp fln denedim girdim oyuna cs de 100 90 aradı gidip geldi alan vake remastered vardı ona direk hiç girmedi sonra tekrar cs tye gireyim drdim oda olmadı valla kafayı yemelik bi bahtım düzgün gitmiyor bundan öncede elimdr rtx 3070ti patladı garsntilialayım dedim...
hocam inşallah bulurda yardımcı olurlar yok epictende denedim aynı şey ekran gidiyor anlamadım delircem az kaldı
1774373293
monitörlemi ilgili acaba diye düşünüyorum yani
hocam alakası yokta inmedi yani zaten indirmeden önce düzgün çalıştırılamadı tarzı bir şey dedi driver şuan kurulu indirdim ancak saçmalık şu bu bir türlü düzelmedi hangi oyuna girersem gireyim siyah ekran yiyorum
1774372738
bi kontrol edeyim hocam
hocam şimdi dediğinizi yaptım indirdim güvenli modda ancak sonradan cıkıp nroaml şekilde vindowsu başlatınca intelin kendi panbeli bile inmemiş güvenli modda indirdim diyemi oldu benmi yanlış yapıyorum anlamıyorumki
hocam haklısınız bir şey değişmedi oyuna girince gene siyah ekran dediğim gibi ordaki ibare bende kırmızı
1774369451
güvenli moda almadan yapmıştım ama tamamdır güvenli mod ile deneyeceğim tekrardan
şöyle diyim hocam monitör desteklemediği için yapıyor diye düşündüm çünkü daha önce rtx 3070ti vardı bende ondada aynı sorunu yaşamıştım
1774368860
sonrasında driver nvidia kontrol panel ile kapatınca düzelmişt
niye böyle yapıyor olabilir hocam sağolun böyle sizde yardımcı olmaya calısıyorsunuz zaten ama baska ne yapabilirim aldım kart böyle kaldı bide asıl sıkıntı şu belki bundan kaynaklıdır ben vsync kapatamıyorum monitör desteklemediği için freesyn actım o şekil anca oyun ekranı gözüktü onunla...
ya driver indirdim ancak sağtık yaparak bunu göremiyorum oyunlarda drop oluyor aldığım kişi biostan bi ayarı vardı ben yaptım dedi hala dönmedi çalışıyor diye tanıdık yani(kart kutulu faturalı garantili buarada) ne yapmam lazım ne tür bi ayar çekmem lazım daha önce yaşayan oldumu
Birkaç saat öncesinde xbox one s satın aldım 4.500e geldi sipariş ile letgo üzerinden aldım satıcı kolların testini koymuş ben anlamadığım için bakmadım sadece açıklamada bi kolun rb ve sol analogunda sıkıntı var demiş şuan düşündüm gemini ve chatgpt ye atarak kollarda problem varmı diye...