Hocam valla bende üzüldüm ama çok teşekkür ederim elinizden geldiğinizce yarfımcı olmaua çalışıyorsunuz bazıları okuyup geciyor sizin gibi bulmak zor valls...
Hocam valla çözemedim bi hz düşürüp fln denedim girdim oyuna cs de 100 90 aradı gidip geldi alan vake remastered vardı ona direk hiç girmedi sonra tekrar cs...
hocam inşallah bulurda yardımcı olurlar yok epictende denedim aynı şey ekran gidiyor anlamadım delircem az kaldı
1774373293
monitörlemi ilgili acaba diye...
hocam alakası yokta inmedi yani zaten indirmeden önce düzgün çalıştırılamadı tarzı bir şey dedi driver şuan kurulu indirdim ancak saçmalık şu bu bir türlü...
hocam şimdi dediğinizi yaptım indirdim güvenli modda ancak sonradan cıkıp nroaml şekilde vindowsu başlatınca intelin kendi panbeli bile inmemiş güvenli...
hocam haklısınız bir şey değişmedi oyuna girince gene siyah ekran dediğim gibi ordaki ibare bende kırmızı
1774369451
güvenli moda almadan yapmıştım ama...
niye böyle yapıyor olabilir hocam sağolun böyle sizde yardımcı olmaya calısıyorsunuz zaten ama baska ne yapabilirim aldım kart böyle kaldı bide asıl sıkıntı...