Lxran

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Lxran
      Lxran, Ekran Kartı kategorisinde Yardım Arc a750 siyah ekran başlıklı bir konu açtı.
      Arc a750im var kutulu faturalı garantili olarka yeni aldım ancka furmarkta veya csde siyah ekran yiyorum
    • Lxran
      Lxran, ARC A750 DRİVER GÖZÜKMÜYOR başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam ben bu psu ile 3070ti beslemiştim bilemiyorum onunlamı alakalıdır ancak diğer dediğini bi kontrol edeceğim
    • Lxran
      hocam valla yok olmadı sıfırladım gene furmarkta siyah ekran yazdım adama bakalım bekliyorum 1774383739 sadece full ekranda yapıyor diğerinde probnlem
    • Lxran
      Hocam valla bende üzüldüm ama çok teşekkür ederim elinizden geldiğinizce yarfımcı olmaua çalışıyorsunuz bazıları okuyup geciyor sizin gibi bulmak zor valls...
    • Lxran
      Hocam valla çözemedim bi hz düşürüp fln denedim girdim oyuna cs de 100 90 aradı gidip geldi alan vake remastered vardı ona direk hiç girmedi sonra tekrar cs...
    • Lxran
      1774374791 hocam var ama ordada herhangi bir silme veya farklı bir durum söz konusu değil
      • 1774374738756.webp
    • Lxran
      hocam işte bende gelmiyor maalesef
    • Lxran
      hocam inşallah bulurda yardımcı olurlar yok epictende denedim aynı şey ekran gidiyor anlamadım delircem az kaldı 1774373293 monitörlemi ilgili acaba diye...
    • Lxran
      hocam alakası yokta inmedi yani zaten indirmeden önce düzgün çalıştırılamadı tarzı bir şey dedi driver şuan kurulu indirdim ancak saçmalık şu bu bir türlü...
    • Lxran
      hocam şimdi dediğinizi yaptım indirdim güvenli modda ancak sonradan cıkıp nroaml şekilde vindowsu başlatınca intelin kendi panbeli bile inmemiş güvenli...
    • Lxran
      hocam hallettim yeşile döndü ancak cs ye girdiğimde gene aynı siyah ekran deliricem az kaldı
    • Lxran
      hocam haklısınız bir şey değişmedi oyuna girince gene siyah ekran dediğim gibi ordaki ibare bende kırmızı 1774369451 güvenli moda almadan yapmıştım ama...
      • 1774369375522.webp
    • Lxran
      hocam yeniden boyutlanabilir bar yazısı kırmızı
    • Lxran
      şöyle diyim hocam monitör desteklemediği için yapıyor diye düşündüm çünkü daha önce rtx 3070ti vardı bende ondada aynı sorunu yaşamıştım 1774368860...
    • Lxran
      niye böyle yapıyor olabilir hocam sağolun böyle sizde yardımcı olmaya calısıyorsunuz zaten ama baska ne yapabilirim aldım kart böyle kaldı bide asıl sıkıntı...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,903
Üyeler
190,826
Son üye
zozarçi
Geri