Lxran isimli üyenin son içerikleri

1. Lxran

Yardım Arc a750 siyah ekran

Arc a750im var kutulu faturalı garantili olarka yeni aldım ancka furmarkta veya csde siyah ekran yiyorum
  2. Lxran

ARC A750 DRİVER GÖZÜKMÜYOR

Hocam ben bu psu ile 3070ti beslemiştim bilemiyorum onunlamı alakalıdır ancak diğer dediğini bi kontrol edeceğim
  3. Lxran

hocam valla yok olmadı sıfırladım gene furmarkta siyah ekran yazdım adama bakalım bekliyorum 1774383739 sadece full ekranda yapıyor diğerinde probnlem
  4. Lxran

Hocam valla bende üzüldüm ama çok teşekkür ederim elinizden geldiğinizce yarfımcı olmaua çalışıyorsunuz bazıları okuyup geciyor sizin gibi bulmak zor valls sağolun tekrardan
  5. Lxran

Hocam valla çözemedim bi hz düşürüp fln denedim girdim oyuna cs de 100 90 aradı gidip geldi alan vake remastered vardı ona direk hiç girmedi sonra tekrar cs tye gireyim drdim oda olmadı valla kafayı yemelik bi bahtım düzgün gitmiyor bundan öncede elimdr rtx 3070ti patladı garsntilialayım dedim...
  6. Lxran

1774374791 hocam var ama ordada herhangi bir silme veya farklı bir durum söz konusu değil
  7. Lxran

hocam işte bende gelmiyor maalesef
  8. Lxran

hocam inşallah bulurda yardımcı olurlar yok epictende denedim aynı şey ekran gidiyor anlamadım delircem az kaldı 1774373293 monitörlemi ilgili acaba diye düşünüyorum yani
  9. Lxran

hocam alakası yokta inmedi yani zaten indirmeden önce düzgün çalıştırılamadı tarzı bir şey dedi driver şuan kurulu indirdim ancak saçmalık şu bu bir türlü düzelmedi hangi oyuna girersem gireyim siyah ekran yiyorum 1774372738 bi kontrol edeyim hocam
  10. Lxran

hocam şimdi dediğinizi yaptım indirdim güvenli modda ancak sonradan cıkıp nroaml şekilde vindowsu başlatınca intelin kendi panbeli bile inmemiş güvenli modda indirdim diyemi oldu benmi yanlış yapıyorum anlamıyorumki
  11. Lxran

hocam hallettim yeşile döndü ancak cs ye girdiğimde gene aynı siyah ekran deliricem az kaldı
  12. Lxran

hocam haklısınız bir şey değişmedi oyuna girince gene siyah ekran dediğim gibi ordaki ibare bende kırmızı 1774369451 güvenli moda almadan yapmıştım ama tamamdır güvenli mod ile deneyeceğim tekrardan
  13. Lxran

hocam yeniden boyutlanabilir bar yazısı kırmızı
  14. Lxran

şöyle diyim hocam monitör desteklemediği için yapıyor diye düşündüm çünkü daha önce rtx 3070ti vardı bende ondada aynı sorunu yaşamıştım 1774368860 sonrasında driver nvidia kontrol panel ile kapatınca düzelmişt
  15. Lxran

niye böyle yapıyor olabilir hocam sağolun böyle sizde yardımcı olmaya calısıyorsunuz zaten ama baska ne yapabilirim aldım kart böyle kaldı bide asıl sıkıntı şu belki bundan kaynaklıdır ben vsync kapatamıyorum monitör desteklemediği için freesyn actım o şekil anca oyun ekranı gözüktü onunla...
Geri