Lxran isimli üyenin son içerikleri

1. Lxran

Cs2 Bu Skin Alınır mı?

float 170397073030
  2. Lxran

Cs2 Bu Skin Alınır mı?

2.50 ya ilerde satmak istedğimde sçok beklermiyim bilmiyorum bu mantıkları yardımcı olurmusun
  3. Lxran

Cs2 Bu Skin Alınır mı?

skin bu üzerindeki stickerlar ortlama 10 dolara geliyor 2.49 yazılmıs piyasası ortalama 1.70 1.80 aralıgında lütfen yardımcı olun
  4. Lxran

Sistemim Ne Kadar Eder

merhabalar sistem özeliiklerim aşağıda bu sistemi güncel piyasada kaça satabilirim arc a750 garantili kutulu gskill 16gb 3200mhz ram i5 11400f işlemci gamepower warlock kasa 600w zalman psu asus b560m anakart yardımcı olurmusunuz
  5. Lxran

Yardım Zd mi 8bitdo Mu Hangisi?

Zd gaming classic legend sıfır wraithden mi 1842tl yoksa 8bitdo ultimate 2c bulunduğum şehirde şubattan beri garantisi devam ediyor 1700tl mi hangisini tercih etmeliyim
  6. Lxran

Yardım Hangi Kolu Tercih Etmeliyim

Sanıyorum ki öyle
  7. Lxran

Yardım Hangi Kolu Tercih Etmeliyim

Arkadaşlar iki kol arasında kaldım birinci kol 8bitdo nun amazonda satılan 8bitdo ultimate 2c sahibindende şubat ayında garantisi başlamış 2 yıl garantisi var pazarlıkla 1700e düşürürüm yada wraith üzerinde satılan kuponla 1800e gelen zd gaming classic legendimi tercih etmeliyim yorumlarınızı...
  8. Lxran

Yardım Arc a750 siyah ekran

Arc a750im var kutulu faturalı garantili olarka yeni aldım ancka furmarkta veya csde siyah ekran yiyorum
  9. Lxran

ARC A750 DRİVER GÖZÜKMÜYOR

Hocam ben bu psu ile 3070ti beslemiştim bilemiyorum onunlamı alakalıdır ancak diğer dediğini bi kontrol edeceğim
  10. Lxran

hocam valla yok olmadı sıfırladım gene furmarkta siyah ekran yazdım adama bakalım bekliyorum 1774383739 sadece full ekranda yapıyor diğerinde probnlem
  11. Lxran

Hocam valla bende üzüldüm ama çok teşekkür ederim elinizden geldiğinizce yarfımcı olmaua çalışıyorsunuz bazıları okuyup geciyor sizin gibi bulmak zor valls sağolun tekrardan
  12. Lxran

Hocam valla çözemedim bi hz düşürüp fln denedim girdim oyuna cs de 100 90 aradı gidip geldi alan vake remastered vardı ona direk hiç girmedi sonra tekrar cs tye gireyim drdim oda olmadı valla kafayı yemelik bi bahtım düzgün gitmiyor bundan öncede elimdr rtx 3070ti patladı garsntilialayım dedim...
  13. Lxran

1774374791 hocam var ama ordada herhangi bir silme veya farklı bir durum söz konusu değil
  14. Lxran

hocam işte bende gelmiyor maalesef
  15. Lxran

hocam inşallah bulurda yardımcı olurlar yok epictende denedim aynı şey ekran gidiyor anlamadım delircem az kaldı 1774373293 monitörlemi ilgili acaba diye düşünüyorum yani
Geri