Arama sonuçları: *

1. Dartagnan

Ofis Sandalyesi Önerisi?

teşekkürler hocam
  2. Dartagnan

Ofis Sandalyesi Önerisi?

Herkese selamlar. Kendime bir ofis sandalyesi arıyorum. Bilgisayar başında çok vakit geçirdiğim için rahat ve uzun ömürlü olması benim için çok iyi olur. Boyum 195 ona göre önerilerde bulunursanız sevinirim. Bütçem 5000 TL.
  3. Dartagnan

Monitörümdeki bu çizgilerin nedeni nedir?

Eyvallah hocam denicem
  4. Dartagnan

ben laptop bağlıyorum monitöre de bu direkt monitörlük bir durum gibi geldi
  5. Dartagnan

ilk açıldığında da var fakat renk tonları siyah gibiyse belli olmuyor
  6. Dartagnan

Merhablar. Yaklaşık 2 hafta önce eklediğim fotoğraftaki gibi çizgiler çıkmaya başladı monitörümde sebebi nedir ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
  7. Dartagnan

5000 TL'ye Kadar Kulaklık Önerisi

Genellikle Valorant, PUBG tarzında FPS oyunları oynuyorum. Mikrofonu iyi olan bir kulaklık arıyorum. Aynı zamanda kafam büyük olduğu için kafamı sıkmayacak büyük kulaklık önerileriniz varsa benim için daha iyi olur. Steelseries Arctis Nova serisini inceledim biraz fena gelmedi. Bir de bluetooth...
  8. Dartagnan

EA FC 25 Showcase Açılmıyor Hata Veriyor!

Hocam internet sağlayıcınız nedir acaba ondan mı acaba diye düşünüyorum. Turkcell benimki.
  9. Dartagnan

EA FC 25 Showcase Açılmıyor Hata Veriyor!

EA FC 25 Showcase'e girmeye çalıştığımda aşağıya eklediğim hataları alıp duruyorum. Demosunu oynayıp bir deneyeyim ona göre alırım dedim ama daha demosu bile açılmıyor. Ne yapmam gerekiyor? Çözümü bilenler yardımcı olursa sevinim.
  10. Dartagnan

Metro Exodus Devam Oyunu

Kesinlikle başla çok iyi seridir.
  11. Dartagnan

3000 TL'ye Kulaklık Önerisi Lazım?

Eyvallah hocam.
  12. Dartagnan

cloud 3 wireless mı cloud 2 mi peki?
  13. Dartagnan

Monitör alacağım yardıma ihtiyacım var.

bütçe ne kadar
  14. Dartagnan

Epic Games için 73tlye oyun önerisi

The Long Dark
  15. Dartagnan

Herkese iyi akşamlar. Şuanda Rampage Fury X bluetooth kulaklığını kullanıyorum. Kafa yapım büyük olduğu için her kulaklık kafama tam oturmuyor o yüzden büyük ve geniş bir kulaklık arıyorum. 3000 TL'yi elinizden geldiğince geçmezseniz sevinirim. Genellikle FPS tarzı oyunlar oynuyorum o yüzden ona...
  16. Dartagnan

Geliştirdiğim korku oyunu Steam'de desteklerinizi bekliyor.

Eline sağlık hocam.
  17. Dartagnan

TKL Mekanik klavye önerisi

https://www.hepsiburada.com/gamepower-overlord-60m-mekanik-kirmizi-switch-turkce-q-88-tus-usb-gaming-klavye-3-yil-garantili-p-HBCV00004S59HT?magaza=ALBEDO&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.24.3 Uzun süredir kullanıyorum hiçbir sıkıntı...
  18. Dartagnan

EA FC 25 Bu Fiyata Alınır mı?

Abonelikte 200-250 lira arası bir şeydi sanırım 4 5 ay oynasam şuanki indirimli fiyata denk geliyor. O yüzden kararsız kaldım direkt almayı da düşünüyorum.
  19. Dartagnan

UFL ile ilgili çok fazla iyi yorum görmüyorum o yüzden çok sıcak değilim. Dediğin gibi offline oynamayı düşünüyorum çoğunlukla ama paylaşımlı hesap hakkında çok fazla bilgim yok.
  20. Dartagnan

Herkese iyi günler, EA FC 25 Epic Gameste şu anda indirimli olarak yaklaşık 1000 TL civarında. Sizce bu fiyata alınır mı? Başka oynayabileceğim uygun fiyatlı bir platform mevcut mu? Şimdiden teşekkürler.
Geri