Arama sonuçları: *

• Users: MtheN
  • Order by date
  1. MtheN

Max. 35.000 TL Laptop Önerisi

35.000 tl ye hem güncel oyunları yüksek ayarlarda oynayabileceğim hem de kütüpahane gibi sessiz yerlerde bana sıkıntı çıkarmayacak laptop öneriniz var mı? (Ekran kartı olarak RTX 4060 Tercihimdir.)
  2. MtheN

Ram Overclock'u Yapamıyorum

Arkadaşlar iyi günler. Bugün bilgisayarımda ki ramlere overclock yaptım fakat bilgisayar açıldıktan 5-10 dakika sonra kendi kendine siyah ekran verip yeniden başlattı. BİOS pilini çıkarıp tekrar overclock yaptım fakat sonuç değişmedi. Sorun ne olabilir? Anakart= MSİ A320M-A Pro Ramler= Gskill...
  3. MtheN

Type-C Çıkışlı Powerbank Önerisi

Arkadaşlar iPhone 11 Kullanıyorum şarjı çabuk bitiyor, şarj kablom type-c olduğu için type-c çıkışlı iyi powerbank önerebilir misiniz?
  4. MtheN

GSS Prim borcum Görünüyor

Arkadaşlar iyi akşamlar üniversite öğrencisiyim ama e devlet üzerinden 3783 tl gss prim borcum görülüyor bunu ödemeli miyim? (1yıl mezuna kaldım 1 Yıl fabrikada çalıştım)
  5. MtheN

Akbank Öğrenci Kredi Kartı Açmıyorum

Arkadaşlar iyi akşamlar. Akbank üzerinden öğrenci kredi kartı başvursun da bulundum fakat reddedildi. Aylık net gelirim yok daha bu sene üniversite kazandım. Nasıl alabilirim yardımcı olur musunuz?
  6. MtheN

Boyun Damarının Hızlı Atması

Merhabalar arkadaşlar iyi akşamlar. Az önce dişlerimi fırçalarken boynumda ki damar hızlı hızlı attı internette baktım yok damar tıkanması yok felç vs bi’şeyler söylüyorlar ciddi bi sıkıntı var mıdır acaba ?
  7. MtheN

Yeni Ram Sorunu (Lütfen yardım edebilir misiniz)

Arkadaşlar iyi günler. Geçen günlerde Vatan Bilgisayar'dan Ram sipariş ettim. Bugün geldi, bilgisayarıma taktım ilk başta açıldı bir süre sonra kapandı 1 kaç defa tekrar etti. Sonra hasarlı mı acaba diye kontrol ettim Rami tek başına taktım yine çalıştı bir problem çıkarmadı. Tekrar iki rami...
  8. MtheN

Amazon'dan Yurt dışı alış verişi

İthalat ücreti ne kadar olur tahminen?
  9. MtheN

Amazon'dan Yurt dışı alış verişi

https://www.amazon.com.tr/dp/B09STW8V81?ref_=cm_sw_r_apann_dp_NBPFYYC57CQ4EFQTWKZW Amazon'dan bu ayakkabıyı alacağım fakat yurt dışından geliyor. Daha önce hiç yurt dışından eşya alamadığım için işler nasıl işliyor bilmiyorum. Ürün gümrükten geçtikten sonra ekstra para verir miyiz? Verirsek...
  10. MtheN

Strateji Oyunu Öneriniz Varmı

Online strateji oyunu önerisi olan var mı ?
  11. MtheN

AKSİYON DİZİ ÖNERİSİ

şimdi başlasam bitirmeye ömrüm yetmez
  12. MtheN

AKSİYON DİZİ ÖNERİSİ

Arkadaşlar Jack Ryan, Reacher ve The Terminal List gibi aksiyon, polisiye dizisi önerebilir misiniz ? (Platform fark etmez)
  13. MtheN

Mor Ya da Lacivert Keycaps

Arkadaşlar uygun fiyata mor ya da lacivert keycaps önerisi alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler .
  14. MtheN

Geforce Now'da Takılma Sorunu

İnternetim gerekli hızı sağlıyor fakat oyun oynarken kasma donma çok oluyor. Sebebi nedir acaba bilen var mı?
  15. MtheN

Galax Urunlerı yazılımı

Arkadaslar Galax'ın kendı rgb ayarlama ugulaması var mı bılen yazabılır mı
  16. MtheN

Farklı Marka Ram, Aynı Mhz Hız, Aynı Cl değeri

Selam arkadaşlar bende Gskill'in 8 Gb 3000 Mhz Cl 16 rami var. Bir 8 gb ram daha almayı düşünüyorum fakat aynı cl değerine sahip ve aynı mhz ramlar var ve daha uygun fiyata alırsam uyumsuzluk sorunu olur mu?
  17. MtheN

1 yıllık yks hazırlanma ücreti...

50 k param var yeter mi diye kendimi yiyorum bu zamlardan sonra kim bilir dershaneler kaç k oldu
  18. MtheN

1 yıllık yks hazırlanma ücreti...

Arkadaşlar 1yıllık yks hazırlanma ücreti tahminen ne kadar olur? (Dershane ücreti kitap ücreti falan)
  19. MtheN

Kulak İçi Kulaklık Önerisi (Kablolu)

Kablolu kulak içi kulaklık önerisi verebilir misiniz? Maximum 150 ₺; minimum 50 ₺...
  20. MtheN

unexpected files have been found... GTA 5 hatası

Tamam. Teşekkür ederim...
Top Bottom