Kayseride'ki dershanelerin adını bile bilmediğinden eminim istasyon caddesinde ya da dövenönünde adı sanı olmayan apartmandan bozma bir dershanedesindir eminimAllahın maymunu yazıldığım dershaneyi benden iyi mi? bileceksin sen![]()
anafenden tut seviye, final, Düşünemeyeceğin kadar dershaneye gittim kes artık çok bilmiş seniKayseride'ki dershanelerin adını bile bilmediğinden eminim istasyon caddesinde ya da dövüenönünde adı sanı olmayan bir dershanedesindir eminim
Yeme icme nasil icince oluyor? Ogle arasinda 20tl lik yemek yersen 1 ayda 600 1 yilda 6000 7000 tl gider zaten. Dershane desen 15k alti bulunmaz. Kitaplar desen ayri dert. 1 kitaba 70tl vermek ulkenin egitim sartlarini anlatiyor.15-20 K halledersin yeme içme filan da olur bunun içinde
Neden bu kadar çok gittiğin belli oluyoranafenden tut seviye, final, Düşünemeyeceğin kadar dershaneye gittim kes artık çok bilmiş seni![]()
50k fazla bile 25 30k kurtarir.50 k param var yeter mi diye kendimi yiyorum bu zamlardan sonra kim bilir dershaneler kaç k oldu
ben 4 yaşında anaokulunda eğitim almaya başladım eleman gelmiş ne diyor bana. Tamam kardeşim en dershanede sensinNeden bu kadar çok gittiğin belli oluyor![]()
Konuyu cehaletinle daha fazla kirletme konuştukça batıyorsunben 4 yaşında anaokulunda eğitim almaya başladım eleman gelmiş ne diyor bana. Tamam kardeşim en dershanede sensin
Zerre battığımı düşünmüyorum çok bilmişliğine gülüyorum.Konuyu cehaletinle daha fazla kirletme konuştukça batıyorsun
5k fiyatlı dershane sadece 4 işlem öğretiyodur12-15K mı ASPDPASMPASMDPĞQWÖADSĞPĞADADS
kolej falanmı sanıyorsun kanka 5-7 arası çok rahat gidebilirsin dershaneye.