Neler Yeni

1 yıllık yks hazırlanma ücreti...

Mert

80+ Silver
Dershane
Kitaplar
Denemeler
Deneme ve gerçek sınav ücretleri
Detaya girecek olursak dershaneye gidildiğinde yenilecek yemekler, ulaşım ücretleri vs. eklenebilir. Kitap ücretleri de hedefe ve seviyeye göre değişir. Net bir şey söylemek zor.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Dostum dershaneye gitmek zorunda değilsin.
YouTube'taki hocalardan yeterince verim alabilirsin.
TYT ve AYT'den Benim Hocam'ın konu anlatım kitapları ve soru bankalarının tümünü edinin bölümünüze göre.
Bilgi Sarmal'dan TYT ve AYT olmak üzere set şeklinde tüm derslerden soru bankası edinin.
Paraf Yayınları'ndan TYT ve AYT olmak üzere set şeklinde tüm derslerden soru bankası edinin.
Özdebir Yayınları'ndan TYT ve AYT olmak üzere set şeklinde tüm derslerden soru bankası edinin.
En çok tercih edilen paragraf kitaplarından 2 tane alın. Ben Bilgi Sarmal ve Paraf'ı tercih etmiştim.
En çok tercih edilen geometri kitaplarından 2 tane alın. Ben Özdebir ve Bilgi Sarmal tercih etmiştim.
Bunların haricinde toplam 60 tane olmak üzere 30 TYT, 30 AYT genel deneme sınavı alın. Haftada 2 tane çözecebileceğiniz şekilde ayarlayın. Bu şekilde almak yerine bölüm denemesi de tercih edebilirsiniz.
Ek olarak profilimde Edebiyat notları mevcut. Eğer eşit ağırlıktan hazırlanıyorsan hazırladığım notları edinebilirsin.

Bu saydıklarım ortalama olarak 3.000 TL'yi bulacaktır. Konu izlemek için basit bir APU bilgisayar veya Laptop tercih edebilirsiniz. APU olarak 2500 TL'ye AMD Athlon 3000G ile sistem toplayabilirsiniz.​

Son düzenleme:

turkerr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Türker
2020 yılında girdim sınava. O zaman özel sınıfa 9500 TL vermiştim -iki kişiydik sınıfta :D- . Şimdi aynı dersanenin normal sınıf güncel fiyatı 12-13k hatta 15k'ya dayanıyor. Ben çok kitap almadım açıkçası gerek duymuyordum deneme üzerinden gittim ama o zaman yaklaşık 1000 tl kitaplara ve denemelere gitmişti. E bi de dersane evime yakın olmasına rağmen akşam etütüne abur cubur alırdım nerden baksan 15 bin tl masrafı olmuştu bana. Şimdi hesaplasan bol kitapla 20'yi bulur heralde.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Dostum dershaneye gitmek zorunda değilsin.
YouTube'taki hocalardan yeterince verim alabilirsin.
TYT ve AYT'den Benim Hocam'ın konu anlatım kitapları ve soru bankalarının tümünü edinin bölümünüze göre.
Bilgi Sarmal'dan TYT ve AYT olmak üzere set şeklinde tüm derslerden soru bankası edinin.
Paraf Yayınları'ndan TYT ve AYT olmak üzere set şeklinde tüm derslerden soru bankası edinin.
Özdebir Yayınları'ndan TYT ve AYT olmak üzere set şeklinde tüm derslerden soru bankası edinin.
En çok tercih edilen paragraf kitaplarından 2 tane alın. Ben Bilgi Sarmal ve Paraf'ı tercih etmiştim.
En çok tercih edilen geometri kitaplarından 2 tane alın. Ben Özdebir ve Bilgi Sarmal tercih etmiştim.
Bunların haricinde toplam 60 tane olmak üzere 30 TYT, 30 AYT genel deneme sınavı alın. Haftada 2 tane çözecebileceğiniz şekilde ayarlayın. Bu şekilde almak yerine bölüm denemesi de tercih edebilirsiniz.
Ek olarak profilimde Edebiyat notları mevcut. Eğer eşit ağırlıktan hazırlanıyorsan hazırladığım notları edinebilirsin.

Bu saydıklarım ortalama olarak 3.000 TL'yi bulacaktır. Konu izlemek için basit bir APU bilgisayar veya Laptop tercih edebilirsiniz. APU olarak 2500 TL'ye AMD Athlon 3000G ile sistem toplayabilirsiniz.​
@MtheN umarım boş mesajlar içerisinde benim yorumumu görürsün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Furkan Çavdar
Bu devirde dershaneye gidilmemeli. Çok pahalı.
Bir öğrenci kazanmak istiyorsa 9-10.sınıftan en geç 11.sınıfta evde başlamalı çalışmaya; veya kütüphaneye gidip çalışmalı.
12.sınıfa bıraktıysanız hiç çalışmadıysanız daha önce; eğer çok yüksek bir hedefiniz varsa hiç paranıza yazık edip de dershaneye yazılmayın.

Son sene çalışmaya başlayıp da (fen lisesi özel okul veya yüksek puanlı anadolu lisesi öğrencileri dışında) 150.000'nin altında derece yapan hiç görmedim.

Bence Odtü İtü gibi okullar veya Tıp gibi bölümler hedefinizde yoksa evden çalışın.
Matematiği ben kendim evde kaynaklar çözerek Kafı bitirerek çözdüm.
Kaf biraz zordur ama uğraşılması lazım. Sonuçta konu anlatım kitabı var birebir kitapla aynı ders videoları var, testleri var.
Şuanki benim matematik seviyem çoğu öğrenciden iyidir.
Acil Tyt matematiği bir tık zorlansam da çözüyorum.

bıraktım

80+ Bronze
Forumdan ceza yedi umarim sinirsizdir. 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tekrardan tartisma cikmasini istemiyorum. O fiyatlari unutun 1 ogretmen maasina anca yeter o para. Dershanedeki hocalar asgari ucretle calismiyorlar 1 2k daha fazla aliyorlar. Yani o para kimseyi kurtarmaz. Dedigim gibi gecen sene kayit oldum 14k odedim. Bu yili sen dusun artik. Bu dediginiz rakam anca 3 sene oncesini felan kurtarir.
Dershanedeki hocalara asgari ücretin altında veriyorlar haberin olsun Antalya’nın bir ilçesindeyim dershane ücretleri maks 10-12

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ibrahim kandemir
Arkadaşlar az önce ortalama bir dershane ye kayıt yaptırmak için gittim bana 20 k dediler bakın şehrim adana ve bu dershane ortalama bir dershane

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Dershanedeki hocalara asgari ücretin altında veriyorlar haberin olsun Antalya’nın bir ilçesindeyim dershane ücretleri maks 10-12
Asgari ucretin altinda maas diye birsey yok. Buda 2. Troll galiba. Asgari ucret demek en az verilen para taban maas demek. 🤣🤣

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ibrahim kandemir
Bir arkadaşım iyi bir dershanede vip sınıf için 30 k ödemiş( not: şehir adana)

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Asgari ucretin altinda maas diye birsey yok. Buda 2. Troll galiba. Asgari ucret demek en az verilen para taban maas demek. 🤣🤣
Bazı kurumlar yapabiliyor hocam maalesef, arkadaş haklı olabilir. Parayı tam yatırmış gibi gösteriyor (yarın öbür gün devlet hesap sorarsa diye) ancak maaşın bir kısmını geri öğretmenin elinden alıyor. İtiraz edince de "bir sürü atanamamış öğretmen var, beğenmiyorsan çık onlardan birini alırız" diyorlar.

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Bazı kurumlar yapabiliyor hocam maalesef, arkadaş haklı olabilir. Parayı tam yatırmış gibi gösteriyor (yarın öbür gün devlet hesap sorarsa diye) ancak maaşın bir kısmını geri öğretmenin elinden alıyor. İtiraz edince de "bir sürü atanamamış öğretmen var, beğenmiyorsan çık onlardan birini alırız" diyorlar.
Oyle birsey olmuyor şahsen dershanede ogretmenlik yapan kuzenimden biliyorum. 1 2 ay eksik yatar mesela ama sonradan verirler. Arkadasin dedigi durum her zaman gibi duruyor. Devlet bosa taban ucreti yapmiyor bu ucretin altinda ciraklik gibi meslekler haricinde maas olmaz sadece 1 sikayete bakiyor.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
12-15K mı ASPDPASMPASMDPĞQWÖADSĞPĞADADS
kolej falanmı sanıyorsun kanka 5-7 arası çok rahat gidebilirsin dershaneye.
Sanırım o dershanede dört işlemi öğretiyorlar.

15-17k TL arası ortalama bir dershane bulursun. Bazılarında 2k TL kitap parası oluyor. Eğer hedefin biraz daha yüksekse 4k ekstradan kitap almalısın. 20k TL net geçer

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,117