Juiclair0
80+ Silver
konuştu margot robbie yalaması5k fiyatlı dershane sadece 4 işlem öğretiyodur
konuştu margot robbie yalaması5k fiyatlı dershane sadece 4 işlem öğretiyodur
Ogreten biri oldugunu bile dusunmuyorum sadece masa sandalye galiba. Hocasiz dershane.5k fiyatlı dershane sadece 4 işlem öğretiyodur
Yalama ne alaka? Margot Robbie sevmem konuşmama engel mi? Saçma bir düşünce yapın varkonuştu margot robbie yalaması
dostum herkes senin yaşadığın köyde yaşamıyor polemiği bırak artıkkonuştu margot robbie yalaması
Mesajın alnı olsada öpsemdostum herkes senin yaşadığın köyde yaşamıyor polemiği bırak artık
İllere göre değişir ama 5k cidden olmaz yani en az 8-10k olması gerekOgreten biri oldugunu bile dusunmuyorum sadece masa sandalye galiba. Hocasiz dershane.
evim 21 odalı 2+1de havasızlıktan beynine oksijen gitmemiş biraz dışarı çık. Yada gel bizim köyedostum herkes senin yaşadığın köyde yaşamıyor polemiği bırak artık
Bu arkadaş troll sanırım yoksayıp geçmek gerek. Çok saygısız olduğu da üslubundan anlaşılıyor bunlarla can sıkmamak gerek. Yok sayıldı listeme bir kişi daha eklendi diyip geçmek lazımdostum herkes senin yaşadığın köyde yaşamıyor polemiği bırak artık
Osmaniye gibi uyduruk sehirde yazin buldugum en ucuz dershane 12ydi. Daha ucuzu en fazla dogudadir. Daha ucuzdan kastim 10kİllere göre değişir ama 5k cidden olmaz yani en az 8-10k olması gerek
Lütfen beni yok sayma :/Bu arkadaş troll sanırım yoksayıp geçmek gerek. Çok saygısız olduğu da üslubundan anlaşılıyor bunlarla can sıkmamak gerek. Yok sayıldı listeme bir kişi daha eklendi diyip geçmek lazım
Engelli raporlu bireyevim 21 odalı 2+1de havasızlıktan beynine oksijen gitmemiş biraz dışarı çık. Yada gel bizim köye
köy diyor bide allahın neandarteli seniEngelli raporlu birey