@MtheN umarım boş mesajlar içerisinde benim yorumumu görürsün.Dostum dershaneye gitmek zorunda değilsin.
YouTube'taki hocalardan yeterince verim alabilirsin.
TYT ve AYT'den Benim Hocam'ın konu anlatım kitapları ve soru bankalarının tümünü edinin bölümünüze göre.
Bilgi Sarmal'dan TYT ve AYT olmak üzere set şeklinde tüm derslerden soru bankası edinin.
Paraf Yayınları'ndan TYT ve AYT olmak üzere set şeklinde tüm derslerden soru bankası edinin.
Özdebir Yayınları'ndan TYT ve AYT olmak üzere set şeklinde tüm derslerden soru bankası edinin.
En çok tercih edilen paragraf kitaplarından 2 tane alın. Ben Bilgi Sarmal ve Paraf'ı tercih etmiştim.
En çok tercih edilen geometri kitaplarından 2 tane alın. Ben Özdebir ve Bilgi Sarmal tercih etmiştim.
Bunların haricinde toplam 60 tane olmak üzere 30 TYT, 30 AYT genel deneme sınavı alın. Haftada 2 tane çözecebileceğiniz şekilde ayarlayın. Bu şekilde almak yerine bölüm denemesi de tercih edebilirsiniz.
Ek olarak profilimde Edebiyat notları mevcut. Eğer eşit ağırlıktan hazırlanıyorsan hazırladığım notları edinebilirsin.
Bu saydıklarım ortalama olarak 3.000 TL'yi bulacaktır. Konu izlemek için basit bir APU bilgisayar veya Laptop tercih edebilirsiniz. APU olarak 2500 TL'ye AMD Athlon 3000G ile sistem toplayabilirsiniz.
Dershanedeki hocalara asgari ücretin altında veriyorlar haberin olsun Antalya’nın bir ilçesindeyim dershane ücretleri maks 10-12Forumdan ceza yedi umarim sinirsizdir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tekrardan tartisma cikmasini istemiyorum. O fiyatlari unutun 1 ogretmen maasina anca yeter o para. Dershanedeki hocalar asgari ucretle calismiyorlar 1 2k daha fazla aliyorlar. Yani o para kimseyi kurtarmaz. Dedigim gibi gecen sene kayit oldum 14k odedim. Bu yili sen dusun artik. Bu dediginiz rakam anca 3 sene oncesini felan kurtarir.
Asgari ucretin altinda maas diye birsey yok. Buda 2. Troll galiba. Asgari ucret demek en az verilen para taban maas demek.Dershanedeki hocalara asgari ücretin altında veriyorlar haberin olsun Antalya’nın bir ilçesindeyim dershane ücretleri maks 10-12
Bazı kurumlar yapabiliyor hocam maalesef, arkadaş haklı olabilir. Parayı tam yatırmış gibi gösteriyor (yarın öbür gün devlet hesap sorarsa diye) ancak maaşın bir kısmını geri öğretmenin elinden alıyor. İtiraz edince de "bir sürü atanamamış öğretmen var, beğenmiyorsan çık onlardan birini alırız" diyorlar.Asgari ucretin altinda maas diye birsey yok. Buda 2. Troll galiba. Asgari ucret demek en az verilen para taban maas demek.![]()
Oyle birsey olmuyor şahsen dershanede ogretmenlik yapan kuzenimden biliyorum. 1 2 ay eksik yatar mesela ama sonradan verirler. Arkadasin dedigi durum her zaman gibi duruyor. Devlet bosa taban ucreti yapmiyor bu ucretin altinda ciraklik gibi meslekler haricinde maas olmaz sadece 1 sikayete bakiyor.Bazı kurumlar yapabiliyor hocam maalesef, arkadaş haklı olabilir. Parayı tam yatırmış gibi gösteriyor (yarın öbür gün devlet hesap sorarsa diye) ancak maaşın bir kısmını geri öğretmenin elinden alıyor. İtiraz edince de "bir sürü atanamamış öğretmen var, beğenmiyorsan çık onlardan birini alırız" diyorlar.
Sanırım o dershanede dört işlemi öğretiyorlar.12-15K mı ASPDPASMPASMDPĞQWÖADSĞPĞADADS
kolej falanmı sanıyorsun kanka 5-7 arası çok rahat gidebilirsin dershaneye.
20 30Kdan altı yok güzel bir tane.12-15K mı ASPDPASMPASMDPĞQWÖADSĞPĞADADS
kolej falanmı sanıyorsun kanka 5-7 arası çok rahat gidebilirsin dershaneye.