Arama sonuçları: *

1. S

650w 80+ Sertifikalı Kasa Önerisi

hocam bu kasa hakkında pek iyi bi yorum göremedim ya güç kaynağı yeterince besliyemiyomuş sanırım. Bu fiyat aralığında bulmak imkansız ama bilmiyorum.
  2. S

650w 80+ Sertifikalı Kasa Önerisi

Bütçem Fazla değil max 4.500 e çıkabilirim psu lu kasalar var o fiyatlara ama güvenemedim bi türlü ayrı ayrı veya tek kasa olarak öneride bulunabilecek varmı arkadaşlar
  3. S

The Secure Boot update failed

Merhabalar İyi Günler. Uzun Bir Süredir Oyunlara Girdiğimde Bir Süre Sonra Mavi Ekran Hatası Alıyordum. Maalesef Bilgisayar MiniDump Dosyası Oluşturmadığı İçin Mavi Ekranın Neden Olduğunu Çözemedim. Ekranın El Alt Kısmında "whea_uncorrectable_error" hatasıyla karşılaştım bunu biraz araştırdıktan...
  4. S

B450m K II ANAKART alınır mı

Mevcut sisteminde rx580 nitro ekran kartı ve Ryzen 5 2600 bir işlemcim var b450m K II anakarti alırsam herhangi bi sorun çıkarır mı powersupply 600watt
  5. S

M.2 Ssd'im Oyun Oynadığım Sıra Kayboluyor...

Değiştirdim Bakalım Olucakmı.
  6. S

Yok Hocam benzer sorun sendede varmış ama benim pc aç kapa yapınca görünüyo oyuna girince kayboluyo. Yinede benzer inşallah çözüm bulunur
  7. S

Arkadaşlar Ben Yaklaşık 1 Senedir Bu Sorunu Alıyorum Gezmediğim Site,Forum Kalmadı Nerdeyse. Bugün Bir Forum Gördüm Eskilerden Biraz Onu Anlatmadan Önce Sorunum Hakkınd Bilgi Vereyim Benim 1 Adet Sata SSD'im Ve 1 Adet nvme m2.SSD'im var Anakartım A320m s2h. Sorun Kısaca Şöyle Oyun Oynadığım...
  8. S

m.2 ssd bağlantı sorunu

Merhabalar özellikle Gta V oynarken ya oyunun ortasında yada oyuna girdikten hemen sonra aniden oyun kapanıyor masaüstüne atıyor ve anakartıma bağlı m.2 ssdimin bağlantısı kopuyor pc ye restart atınca düzeliyor ancak oyuna tekrar tekrar girince aynı problemle karşılaşıyorum m.2 ssdime bağlı...
  9. S

Yardım Ekran kartım 8+6 pin güç bağlantısı istiyor.

Ekran kartım 8+6 pin güç bağlantısı istiyor. 8 pini takıp diğer 6 pin için bağlantı yapmazsak ne ile karşılaşırız? Teşekkürler. (Bazen Oyundayken PC kendiliğinen kapanıyor sorun bundan kaynaklımı ?)
  10. S

Ekran kartım 8+6 pin güç bağlantısı istiyor

Ekran kartım 8+6 pin güç bağlantısı istiyor. 8 pini takıp diğer 6 pin için bağlantı yapmazsak ne ile karşılaşırız? Teşekkürler. (Bazen Oyundayken PC kendiliğinen kapanıyor sorun bundan kaynaklımı ?)
  11. S

uefi li anakartımda sıkıntı yaşıyorum

Arkadaşlar merhaba ekran kartımda uefi desteği var ancak bios tan security boot u açamıyorum bunun çözümü nedir
  12. S

Çözüldü✓ 500gb M2 Ssd Önerisi

Kioxia'nın mv M2 SSD sini öneririm Milli SSD lerimizden sayılır bütçenede uygun
  13. S

Çözüldü✓ Gtx 1660 super için sıkıntı çıkarmayacak ucuz işlemci

Ryzen 5 5500 f/p olarak ekran kartını iyi besler
  14. S

Çözüldü✓ Rx580 Nitro+ 8GB / Ryzen 5 2600

Hocam 8 Gb ekran kartı ram i Normal PC de 24 GB ram var yazmayı unutmuşum
  15. S

Çözüldü✓ Rx580 Nitro+ 8GB / Ryzen 5 2600

Arkadaşlar kuzenin PC yi aldım da sistem de ekran kartı olarak rx580 nitro+ 8GB var rx500 serisinden fazla anlamıyorum ekran kartı günümüz oyunlarını açarmı birde bir sorum daha olacaktı sistemde r5 2600 işlemci var r5 3600'e yükseltmelimiyim ?
  16. S

Çözüldü✓ Ekran Kartı VRam'i mi ? İşlemci VRam'i Mi ?

Arkadaşlar Öncelikle Foruma Bi Sorum Olucaktı Laptopumda NVIDIA GT 710m Ekran Kartı Var. Ekran Kartı Belleği 1Gb. İşlemcim Intel Core İ5 3.nesil. İşlemciminde Belleği 2.2 Gb Diyor. Hangisi Kullanmam Performans Açısından İyi Olur Ve Bu Seçimi Nasıl Yapabilirim Yardımcı Olabilirmisiniz
  17. S

Formattan Sonra Eski Performansı Alamıyorum

sanırım peki nasıl düzeltebilirim youtubeda videoları mevcutmu
  18. S

Formattan Sonra Eski Performansı Alamıyorum

Laptopuma Format attıktan sonra gerekli programları indirip driverleri güncelledim fakat eskiden oyunlarda aldığım fps ye yaklaşamıyorum bile bunun sebedi nedir temel donanımda her şey güncel driverlar felan
Geri