Arama sonuçları: *

1. H

ARABA ÖN KAPI HOPARLÖRÜ

Merhaba, araç ön kapısı için çok pahalı olamayan fakat bass kalitesi de idare edecek bir hoparlör arıyorum, bazıları iyi diyor bazıları kötü diyor hiçbir modelde karar veremedim 3000 TL ye kadar bütçem var. Son ses, dışarıyı rahatsız edecek kadar yüksek sesle dinlemeyeceğim, arabanın içinde sesi...
  2. H

ANKASTRE FIRIN VE OCAK ÖNERİSİ

Merhaba, ankastre fırın ve ocak alacağız (davlumbaz olmayacak), bütçe 20 BİN TL civarı. Önerileriniz barsa yazarsanız çok sevinirim ve alırken nelere dikkat etmeliyiz?
  3. H

Yokuş aşağı arabayı 1. viteste bırakmak?

Yokuş AŞAĞI arabayı 1. viteste bırakmak doğru mudur yoksa R de mi bırakmak gerekir? Ve neden, açıklayabilecek var mı?
  4. H

ipad air mi düz ipad mi?

Cevaplar için herkese teşekkür ederim
  5. H

ipad air mi düz ipad mi?

Air23k normal16k 1722183853 Üniversite için
  6. H

ipad air mi düz ipad mi?

düz ipad de a14 çip, air de ise m2 çip var sizce aradaki fiyat farkına değer mi veya neden air daha pahalı bilgilendirebilirseniz sevinirim
  7. H

İnstagramın çok şarj yemesi?

mobil veri kullanımım yarı yarıya diyebilirim
  8. H

İnstagramın çok şarj yemesi?

Gündelik hayatta çok fazla telefonla vakit geçirmediğim için bütçeme de uygun olan İphone 12 aldım alalı 5 6 gün oldu instagramın çok fazla şarj yediğini fark ettim. Ayarlardan baktığımda 2 saatte %55 şarj yediğini gördüm. Bu durum normal mi? Veya telefon yeni olduğu için olabilir mi?
  9. H

İphone 13 vs Galaxy S23

İPHONE 13 256 GB 37000 TL BANDINDA İKEN S23 27000 LERE KADAR DÜŞTÜ, ARADAKİ 10 BİN TL FİYAT FARKI NEYDEN KAYNAKLANIYOR VE HANGİ TELEFONDAN YANA KULLANMALIYIM TERCİHİMİ? CEVAPLAYAN HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
  10. H

24.000 TL S22 mi 32500 TL S23 mü? Fiyat farkına değer mi?

cevap verip yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim.
  11. H

peki gerçekten s23 fiyatlarına çıkamazsam s22 128 gb oyun oynamayan sadece instagram youtube vs kullanan birisi için yeterli midir? kamerası üzer mi?
  12. H

ocak ayı gibi s24 serisi çıkacak diyorlar, 23 serisi ucuzlar mı sizce? biraz daha beklemekte fayda var mı?
  13. H

Yukarıda da belirttiğim gibi s23 almak için bütçemin üstüne çıkıp kendimi zorlamam gerekecek. Sizce bu fiyat farkına değer mi? (Not: S22 128 GB, S23 256 GB)
  14. H

Galaxy A54 vs İphone X

15 16 17 bin TL civarlarında telefon almak istiyorum. Fakat telefon işlerinden çok da anlamıyorum. Yukarıda belirttiğim gibi SIFIR Galaxy A54 mü almak daha mantıklı yoksa EasyCep üzerinden yenilenmiş bir İphone X mi almak daha mantıklı? Bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka bir telefon varsa...
  15. H

Fiverr Dosyayı Alıcıya Gönderme Süreci Nasıl

Merhaba, Fiverr' a yeni başladığımdan dolayı aklıma takılan bir soru var. Youtube kapak resimleri (thumbnail) yaparak hizmet vermeye çalışıyorum ve sipariş aldığım zaman görselleri alıcıya jpeg ve png formatında göndermek istiyorum. Fakat bu sürecin nasıl işlediğini tam olarak bilmiyorum...
  16. H

Kasa ve psu önerisi xxxx

Msı b560m-a pro İntel İ3 10100F Asus Radeon Rx 6600 Hp V6 8gb ram SanDisk 500 gb m2 ssd Sistemim bu kasa ve güç kaynağı önerebilir misiniz?
  17. H

AOC monitör 165 hz 27''

27'' VA panel sorun yaratır mı, bazıları oyun için 27 inç iyi olmaz diyo
  18. H

AOC monitör 165 hz 27''

https://ty.gl/uftxwvmnhn Alınır mı sizce?
  19. H

Lg 144 hz monitör 2900 TL

İtopya açılışı var sanırsam 1665250309 https://ty.gl/rflqys4lqy 2 sini de değil de bu monitörü almak daha iyi olacak gibi asus va olsa bile acerden daha kaliteli değil midir
  20. H

Lg 144 hz monitör 2900 TL

İade edip alıyorum o zaman, Acer iyi mi peki bi sorun yaşatır mı
Geri