İnstagramın çok şarj yemesi?

Hasancio

80+
Reaksiyon skoru
6
Gündelik hayatta çok fazla telefonla vakit geçirmediğim için bütçeme de uygun olan İphone 12 aldım alalı 5 6 gün oldu instagramın çok fazla şarj yediğini fark ettim. Ayarlardan baktığımda 2 saatte %55 şarj yediğini gördüm. Bu durum normal mi? Veya telefon yeni olduğu için olabilir mi?

Hücresel veri ile kullanıyorsan ve çekim gücüde değiştiği için normal ama Wifi ise normal değil. Benim çarşamba günü %98-100 gibi bir kullanımım var, 6.30 saat ekran süresi almışım ve 3 saat 10 dakikası İnsta. İnstanın pil kullanımı %42. bir kısmı Wifi bir kısmı mobil veri. Benim İnstagram baya eski sürüm 3-4 aydır güncellemedim herhalde. Son sürümlerde pil nasıl bilgim yok.

Hücresel veri ile kullanıyorsan ve çekim gücüde değiştiği için normal ama Wifi ise normal değil. Benim çarşamba günü %98-100 gibi bir kullanımım var, 6.30 saat ekran süresi almışım ve 3 saat 10 dakikası İnsta. İnstanın pil kullanımı %42. bir kısmı Wifi bir kısmı mobil veri. Benim İnstagram baya eski sürüm 3-4 aydır güncellemedim herhalde. Son sürümlerde pil nasıl bilgimmobil
mobil veri kullanımım yarı yarıya diyebilirim

Geri