Arama sonuçları: *

1. A

Çözüldü✓ Windows 11 22H2 Güncelleme Sonrası Oyunlarda Düşük GPU Kullanımı

Dönmeden önce mutlaka BETA sürümünü deneyin oldukça kısa süren bir işlem zaten :)
  2. A

Maalesef herhangi bir bilgim yok. Windows 11 22H2 AMD problemleri şeklinde Türkçe ve İngilizce şekilde araştırabilirsiniz. 1664019183 Şu an sizinle bu sorunu aynı anda birden fazla platformda tartışmak oldukça ilginç oldu :D Eğer NVIDIA Ekran kartına sahipseniz. GeForce Experience 3.26 BETA...
  3. A

Evet belki de Windows 10'a geri dönebilirim çünkü Windows 11 Animasyonları da pek akıcı hissettirmediği için sinir ediyor. 1664018970 Eğer NVIDIA kart sahibi iseniz yukarıdaki çözümü deneyin. Bende işe yaradı gibi gözüküyor.
  4. A

Deneyeceğim fakat şöyle bir şey buldum sorun sadece bende değil bir çok kullanıcıda geçerliymiş. Güncelleme : İşe yaradı teşekkür ederim.
  5. A

İlginç bir şey fark ettim sorun Alt + R yapıp NVIDIA'nın Performans Yer Paylaşımını açtığımda sorun oluşuyor. Onu açmadığım zaman herhangi bir problem yapmıyor. Güncellemeden önce açmam herhangi bir sorun teşkil etmiyordu.
  6. A

DDU ile bilgisayar Güvenli Modda iken kaldırdım ardından bilgisayarı normal açılış ile açıp GeForce Experince üzerinden en yeni sürücüyü 'Temiz Kurulum' ile kurdum fakat sonuç değişmedi..
  7. A

Merhabalar, Windows 11 22H2 Güncellemesini yaptıktan sonra oyunlarda ekran kartımın GPU'sunun %98-99'lardan %40 civarlarına düşmesi sonucunda yaşadığım bir FPS kaybı var. Güncellemeyi kaldırıp eski sürüme döndüğümde ise sorun çözülüyor. Sebebi ne olabilir ? Nasıl çözebilirim ?
Top Bottom