Arama sonuçları: *

1. UtkuSenturk

İntel i3 12100f, RX 6600'lü sistem nasıldır?

Cevaplarınız için teşekkürler.
  2. UtkuSenturk

İntel i3 12100f, RX 6600'lü sistem nasıldır?

Merhaba, 12.7k ya kadar bir bütçem var. Böyle bir sistem buldum. AMD ekran kartlı olması beni biraz korkutuyor, malum hatalar yüzünden. Sizce bu fiyata değer mi?
  3. UtkuSenturk

7-8 K arası APU sistem önerisi

Merhaba, 7 bin 8 bin TL arası bir APU sistem almak sistem almak istiyorum. Daha sonra dan ekran kartı eklemek bana daha makul geldi. Önerilerinizi bekliyorum.
  4. UtkuSenturk

LG Flatron W1942SE Out Of Range Hatası

Merhaba, bugün monitörüm de 1920x1080 olur mu diye merak etmiştim.Monitör 1440x900 dizüstü bilgisayara bağlı çalışıyor. Tek ekran yapınca Out Of Range 67.5kHz / 60Hz hatası veriyor.Çift ekranda hiçbir sorun yok. Ekran kartı sürücüsünü silip tekrar kurdum. Ama hiçbirşey değişmedi. Bir bilgisi...
  5. UtkuSenturk

Xiaomi redmi 9 Google giriş yapılmıyor.

Merhaba. Yeni bir telefon aldım. Xiaomi Redmi 9. Daha yeni elime ulaştı. Hemen kurmaya başladım fakat ağa bağlandıktan sonra Google hesabıma giriş yapamadım. Wifi kısmını atladım. Sonunda MIUI a ulaştım fakat hattımı takmama rağmen arama yapamıyor ya da alamıyorum.İnternete girebiliyorum ama...
  6. UtkuSenturk

Çözüldü✓ En iyi F/P APU işlemci tavsiyesi

Tamam teşekkürler.
  7. UtkuSenturk

Teşekkürler. Ram olarak bunu kullanmayı düşünüyorum. 2 adet alacağım. 1660160064 Sanırım aynı ram.
  8. UtkuSenturk

Merheba, f/p bir APU işlemci bulmak istiyorum. Biraz araştırdım fakat hangisini seçeyim bilemedim. İlk olarak AMD Ryzen 5 5600G düşünmüştüm. Aslında 5600G almayı düşünüyorum fakat DA Forum'a danışmadan almak istemedim. Ekran kartı takacağım zaman AMD Radeon RX 6600 takmayı düşünüyorum. 3200 mhz...
  9. UtkuSenturk

AMD Ryzen 5600G APU sistem topladım.

Sıkıntı yok bir site yine bu fiyatlara düşürür satabilmek için. Takipte kalacağım.
  10. UtkuSenturk

AMD Ryzen 5600G APU sistem topladım.

Konuyu hortlattım sanırım. Ama amazon daki fiyat 4202 TL ye çıktı.
  11. UtkuSenturk

Yeni toplama pc çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor

Hdmi kablosun da sıkıntı olabilir pc yi televizyona bağlamayı deneyin.
  12. UtkuSenturk

Yeni toplama pc çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor

Power supply çıkışında sıkıntı olabilir.
  13. UtkuSenturk

Gta 5 hala oynanırmı ?

Neden oynanmasın. Bence taş gibi oyun, fiyatı dışında.
  14. UtkuSenturk

windows 10 desteklemiyor

Merhaba, öncelikle sormak istiyorum şuan bilgisayarınızda kaç GB ram yüklü? 8GB (ve ya daha fazla) lık bir USB niz var mı?
  15. UtkuSenturk

Yardım Wİ-Fİ SORUNU yardım edermisiniz

Sürücü de hata var. Sürücüyü silip bilgisayarınızı yeniden başlatmayı denediniz mi?
  16. UtkuSenturk

Yardım Wİ-Fİ SORUNU yardım edermisiniz

Attığınız üçüncü fotoğrafta ki yazılar okunmuyor. Ekran görüntüsü alıp atabilir misiniz?
  17. UtkuSenturk

Yardım Oyunlar bilgisayarda kalitesiz

Abartı eski bir monitör değil. LCD ekran bir monitör. Bu konu da pek bir bilgim yok ama büyük ihtimalle LCD ekranın azizliğine uğradınız. Beklediği sürece monitörün için deki devreler bozulmuş olabilir.
  18. UtkuSenturk

Monitörün marka modelini atabilir misin? Ne kadar eski? Benim eski monitör 2015 ti pek sorun çıkartmamıştı bana.
  19. UtkuSenturk

i5 2400 işemcim hd7350 1gb ekran kartım 8gb ram nasıl

Öncelikle ekran kartı. Yüksek ayarlar da oyun oynamak istiyorum derseniz işlemciyi de değiştirmeniz gerekir. 1658856914 Öncelikle ekran kartı. Yüksek ayarlar da oyun oynamak istiyorum derseniz işlemciyi de değiştirmeniz gerekir.
  20. UtkuSenturk

Oyun ayarlarından.
Geri