Xiaomi redmi 9 Google giriş yapılmıyor.

Reaksiyon skoru
10
Merhaba. Yeni bir telefon aldım. Xiaomi Redmi 9. Daha yeni elime ulaştı. Hemen kurmaya başladım fakat ağa bağlandıktan sonra Google hesabıma giriş yapamadım. Wifi kısmını atladım. Sonunda MIUI a ulaştım fakat hattımı takmama rağmen arama yapamıyor ya da alamıyorum.İnternete girebiliyorum ama Google hesabıma giremiyorum. Bildiğiniz bir çözüm yöntemi var mı?
Hata bu: there was a problem communicating with google servers
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sadece Google girişinde oluyor. Microsoft yada diğerlerinde sıkıntı yok.

Merhaba. Yeni bir telefon aldım. Xiaomi Redmi 9. Daha yeni elime ulaştı. Hemen kurmaya başladım fakat ağa bağlandıktan sonra Google hesabıma giriş yapamadım. Wifi kısmını atladım. Sonunda MIUI a ulaştım fakat hattımı takmama rağmen arama yapamıyor ya da alamıyorum.İnternete girebiliyorum ama Google hesabıma giremiyorum. Bildiğiniz bir çözüm yöntemi var mı?
Hata bu: there was a problem communicating with google servers
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sadece Google girişinde oluyor. Microsoft yada diğerlerinde sıkıntı yok.
dostum kazıklanmış olabilirsin. genelde satıcılar imei kayıtlarını yaptırmadıkları sim kart yuvalarını plastik aparat ile kapatırlar. ama sen diyorsun ki taktım arama yapamıyorum. demek ki satıcı plastik aparatı takıp o yuvayı kapatmayı unutmuş. aldığın linki ve mağaza adını söylersen daha çok yardımım dokunur çünkü genelde orjinal olmayan cihazlarda google sorunu yaşanıyor, ve imei kaydı yapılmamış sim kart yuvaları çalışmıyor.

Geri