Herkese selam şu anda aktif olarak msi g274qpf-e2 ve lg 25um58 model monitörleri kullanıyorum.
bir monitör daha almaya karar verdim istediğim özellikler;
27 inch, ips, 2k, 180hz ve pivot özellikleri olmalı.
şu anda baktığım model bu...
Herkese merhaba 27 inch bir monitöre ihtiyacım var. 5-6 bin arası bütçem var
Monitörde aradığım özellikler;
1- 27 inch ips panel
2- pivot özelliği
3- 160hz üstü
Monitörü 3. monitör olarak kullanacağım o yüzden full hd olmasında sorun olmaz.
Benim baktığım monitör bu...
Ben sadece cinebench r23 testi yaptım. Eco mod kapalı şekilde multi core testinde 90-95 dereceleri görüyor. Single core da yanlış hatırlamıyorsam 70 derecelerde geziyor. Eco moda alinca multi corda da derece baya düşüyor. Evde olmadığım için tam sonuç veremiyorum maalesef
Öncelikle uğraşıp bu araştırmayı yaptığınız için teşekkürler. Ben daha birkaç saat önce galax 4070 ti super sipariş verdim. 40 serisi kartlar stokta kaldıkça yeni kartlar ucuz olmaz bence. Olsa da 5070-ti Şubat'ta piyasaya çıkacakta, düşük modelleri üretilecekte, stoklar dolacakta, piyasa...
Merhaba galax 4070 ti super aldım. İçinden ekran kartı tutucu çıkıyor. Ekran kartı için yeterli olurmu. Yeterli değilse Asus herculx veya öneriniz varsa onu alabilirim.
Çok fazla oyun oynamıyorum ama hem oyun hem render vs. İşleri için. İşlemcim 7950x monitör 2k 180hz
1735997752
N11 de trendstok diye bir satıcı satıyor onu satıcı nasıldır acaba
Merhaba 4070ti süper almaya karar verdim. Aslında galax alacaktım ama 2 gün önce 3000tl zamlandı. Şuan galaxtan daha ucuz modeller var sizce hangisini almalıyım.
1- inno3d super 3x (amazon - garaj online satıcısı) 35.399₺
2-palit süper infinity (s*nerji) 35.899₺
3-gainward süper phoneix (n11 -...