Arama sonuçları: *

1. F

Öneri 2K 27 İnç Monitör Önerisi

Herkese selam şu anda aktif olarak msi g274qpf-e2 ve lg 25um58 model monitörleri kullanıyorum. bir monitör daha almaya karar verdim istediğim özellikler; 27 inch, ips, 2k, 180hz ve pivot özellikleri olmalı. şu anda baktığım model bu...
  2. F

Yardım Thermalthake argb fanları anakart görmüyor

valla hocam anakart üzerinden hiçbir şekilde kontrol edemiyorum hala. kontrolcü aldım tek renk ayarladım öyle kullanıyorum
  3. F

Kkablosuz mouse önerisi

Scyrox alacaksan gaminggen daha ucuz satıyor
  4. F

Lisans Mezunuyum Askerliğimi Tekrardan Nasıl Ertelerim?

Lisans mezunu olduğun için tekrar önlisans yada lisans okuyarak tecil edemezsin. Yüksek lisansa geçmen lazım.
  5. F

Hawk Gaming Chair Future vs Hawk Gaming Chair Fame

Future nasıldir bilmiyorum ama. Fame'in rahat olduğunu düşünmüyorum, en azından benim deneyimim bu
  6. F

❌İndirim Bitti! North Bayou NB F80 Monitör Kolu - 1.169TL

Hangi versiyon acaba bu
  7. F

Öneri 27 inch monitör önerisi

Herkese merhaba 27 inch bir monitöre ihtiyacım var. 5-6 bin arası bütçem var Monitörde aradığım özellikler; 1- 27 inch ips panel 2- pivot özelliği 3- 160hz üstü Monitörü 3. monitör olarak kullanacağım o yüzden full hd olmasında sorun olmaz. Benim baktığım monitör bu...
  8. F

HepsiJet mi daha hızlı yoksa UPS mu?

Benim deneyimime göre en yavaşı hepsijet aynı gün yola çıkan farklı firmalardan her zaman hepsijet daha yavaş gelmiştir.
  9. F

🔥İndirim Thermalright Phantom Spirit 120 Evo İşlemci Soğutucu 2.000 tl

Ben sadece cinebench r23 testi yaptım. Eco mod kapalı şekilde multi core testinde 90-95 dereceleri görüyor. Single core da yanlış hatırlamıyorsam 70 derecelerde geziyor. Eco moda alinca multi corda da derece baya düşüyor. Evde olmadığım için tam sonuç veremiyorum maalesef
  10. F

5070ti ve 5070 kartlarını 4070ti super ve 4070 super ile kıyaslıyoruz.

Öncelikle uğraşıp bu araştırmayı yaptığınız için teşekkürler. Ben daha birkaç saat önce galax 4070 ti super sipariş verdim. 40 serisi kartlar stokta kaldıkça yeni kartlar ucuz olmaz bence. Olsa da 5070-ti Şubat'ta piyasaya çıkacakta, düşük modelleri üretilecekte, stoklar dolacakta, piyasa...
  11. F

Ekran kartı tutucu almalımıyım?

Ne kadar sarkma yapıyor bilmiyorum. Yeni sipariş verdim 1736366224 Bilgi için teşekkürler
  12. F

Ekran kartı tutucu almalımıyım?

Merhaba galax 4070 ti super aldım. İçinden ekran kartı tutucu çıkıyor. Ekran kartı için yeterli olurmu. Yeterli değilse Asus herculx veya öneriniz varsa onu alabilirim.
  13. F

RGB kasa fanı önerisi

Rica ederim
  14. F

RGB kasa fanı önerisi

https://www.crtgamestore.com/thermalright-tl-c12c-s-argb-fan-kotrolcu-hub-kumandali-siyah-kasa-fan-kiti?ref=akakce&v=1.32.3
  15. F

Hangi 4070 ti super alınır?

Gaming gen 2 yıl bire bir değişim verdiği için oradan baktım. Getir finans kartım da yok maalesef
  16. F

Kart güzel, satıcısı da güzel, ama 3 bin zam geldi :) 1735998948 Siz nereden satın almıştınız
  17. F

Çok fazla oyun oynamıyorum ama hem oyun hem render vs. İşleri için. İşlemcim 7950x monitör 2k 180hz 1735997752 N11 de trendstok diye bir satıcı satıyor onu satıcı nasıldır acaba
  18. F

Merhaba 4070ti süper almaya karar verdim. Aslında galax alacaktım ama 2 gün önce 3000tl zamlandı. Şuan galaxtan daha ucuz modeller var sizce hangisini almalıyım. 1- inno3d super 3x (amazon - garaj online satıcısı) 35.399₺ 2-palit süper infinity (s*nerji) 35.899₺ 3-gainward süper phoneix (n11 -...
Geri