NaberlaneNEsbAtUr
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,972
daha 2 gün önce aldım ya
Hocam bende ikili alayım diye düşündüm ama 2.monitörüm yok sadece 1 ine monitörümü taksam nasıl olur 1 i dışarıda kalıyor mu yadaDostlar ayni markanin iki kollu versiyonunu kullaniyorum. Tavsiye ederim cok islevsel. Tek kollu olanlar daha cok hareket ediyormus sanirim ikiliye gore ancak ben zaten monitor ayaklarindan kurtulmak icin almistim yani hareket etmesine gerek yoktu o yuzden benim icin problem degildi. Isteyen tek kollardan 2 tane alip da ikili yapabilir veya benim gibi direkt ikili versiyonunu alabilir. iyi urun.
Hocam 2 li olarak önermiyor kimse haraketleri kısıtlı olduğu için ama siz bilirsiniz tabi masanız çok küçükse olur27 inç ve 24.5 inç iki tane monitör var. çiftlisini alsam nasıl olur ? masama uyar uymaz nasıl anlarım? 120x60 ceremical masalardan var
Dell g3223 modelinde kullandım sıkıntı olmadı ama h100 modeli daha ergonomik ve daha büyük monitörleri de taşıyor. Onu öneririm her iki model de var bende.sanırım 30inche kadar böyle bir monitor tutucuyu 32 inch 34 inchle kullanabiliyormuyuz?
Bazi yerlde stok yoktu beyaz icin bende bekledim en sonunda temudan aldim 750tl civarina geliyor yolda bakalimm nasilBeyazı bi indirime girmedi gitti ya.. Beyazını istiyorum bunun.
Bu arada alın aldırın bu ürünü. Monitör standı hayatınızı gençleştirir.
USB girişli modelinin stoğu bittikten sonra Limited edition olarak adını değiştirip daha gelmeyecek demişlerdi ancak USB'siz yeni model olan beyaz F80'ler stoğa girmiş siyah ile aynı fiyatta 1599TL sitesinde.Bazi yerlde stok yoktu beyaz icin bende bekledim en sonunda temudan aldim 750tl civarina geliyor yolda bakalimm nasil![]()
Ikili alirsan digerini kulaklik standi olarak kullanirsin ben oyle yapmistim ikinci monitoru alana kadarHocam bende ikili alayım diye düşündüm ama 2.monitörüm yok sadece 1 ine monitörümü taksam nasıl olur 1 i dışarıda kalıyor mu yada
2 tane daha ergonomik oluyor diyolar öyle mi yapsam sizce
Bide hocam montajı nasıl yaptınız çiviyle deliklimi yoksa sıkarak mı yapılıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 2 li olarak önermiyor kimse haraketleri kısıtlı olduğu için ama siz bilirsiniz tabi masanız çok küçükse olur
Bendeki böyle ikili gayet işlevsel ve güzel duruyor.Ikili alirsan digerini kulaklik standi olarak kullanirsin ben oyle yapmistim ikinci monitoru alana kadarVeya ikilinin kullanmadigin kolunu takmazsin kotu goruntu vesaire olmaz tek kol olur sadece. Tercih meselesi. Bende guzel duruyor valla cift monitorde.
Harbi kaçırdım be 1 tane alacaktımStok bitti tam alıcaktım anasını avradını böyle işin ben yemin ederim şans yok bende