Neler Yeni

❌İndirim Bitti! North Bayou NB F80 Monitör Kolu - 1.169TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ömer Faruk
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
1275e almıştım gayet sağlam bi ürün masada ciddi alanda yer açtı estetik görüntü olarak mükemmel.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
Mustafa Yeşilyurt
kaçırdık

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Emre
Normalde ilk düşüncem f160'dı ama bi kaç mesaj okuyunca f80 alayım dedim. hem önce masama uyuyor mu diye bi test etmek istiyorum bir tanesini alıp. bir de ileride diğer monitörümü başka yere taşırsam koluyla beraber taşırım daha mantıklı geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşım h100 almıştı benim adrese sipariş etmiştik, kutusundan sadece masaya sabitleme aparatını çıkarıp masama test ettim. Çünki masamın kenarları biraz değişik, IKEA masası. valla öyle bi sıkıştırdı ki aparat, masayı bile çektim aparatı tutup :D Bakalım bir tanesi gelsin kötü deneyim yaşayacağımı sanmıyorum zaten duruma göre 2.'yide sipariş edeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

North Bayou'nun resmi websitesine bir türlü ulaşamadım. F80 Modelinin "2023 Black Edition" adlı bir sürümü var. Sanırım bu sürümde kutudan direk montajlı çıkıyormuş. Ama çok fark olacağını sanmıyorum.
Hocam masada alanım dar tek kelımeyle mukemmel oldu dıyebılırım. Dün derbi oldugu için alel acele kurdum hafta sonuda tam bir ayar çekti mi mükemmel olucak

Top Bottom