Neler Yeni

🔥İndirim North Bayou NB F80 Monitör Kolu - 1.169TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,955
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
daha 2 gün önce aldım ya

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Mert Can
27 inç ve 24.5 inç iki tane monitör var. çiftlisini alsam nasıl olur ? masama uyar uymaz nasıl anlarım? 120x60 ceremical masalardan var

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Mert
Dostlar ayni markanin iki kollu versiyonunu kullaniyorum. Tavsiye ederim cok islevsel. Tek kollu olanlar daha cok hareket ediyormus sanirim ikiliye gore ancak ben zaten monitor ayaklarindan kurtulmak icin almistim yani hareket etmesine gerek yoktu o yuzden benim icin problem degildi. Isteyen tek kollardan 2 tane alip da ikili yapabilir veya benim gibi direkt ikili versiyonunu alabilir. iyi urun.
Hocam bende ikili alayım diye düşündüm ama 2.monitörüm yok sadece 1 ine monitörümü taksam nasıl olur 1 i dışarıda kalıyor mu yada
2 tane daha ergonomik oluyor diyolar öyle mi yapsam sizce

Bide hocam montajı nasıl yaptınız çiviyle deliklimi yoksa sıkarak mı yapılıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

27 inç ve 24.5 inç iki tane monitör var. çiftlisini alsam nasıl olur ? masama uyar uymaz nasıl anlarım? 120x60 ceremical masalardan var
Hocam 2 li olarak önermiyor kimse haraketleri kısıtlı olduğu için ama siz bilirsiniz tabi masanız çok küçükse olur

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,089
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Beyazı bi indirime girmedi gitti ya.. Beyazını istiyorum bunun.

Bu arada alın aldırın bu ürünü. Monitör standı hayatınızı gençleştirir.
Bazi yerlde stok yoktu beyaz icin bende bekledim en sonunda temudan aldim 750tl civarina geliyor yolda bakalimm nasil :D

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,575
İsim
Dontaçhi kâfi.
Bazi yerlde stok yoktu beyaz icin bende bekledim en sonunda temudan aldim 750tl civarina geliyor yolda bakalimm nasil :D
USB girişli modelinin stoğu bittikten sonra Limited edition olarak adını değiştirip daha gelmeyecek demişlerdi ancak USB'siz yeni model olan beyaz F80'ler stoğa girmiş siyah ile aynı fiyatta 1599TL sitesinde.
mousepad ihtiyacım da var isteğime göre bişey bulamıyorum bulsam monitör standıyla beraber ikisini de alacağım...

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Berkay Kahraman
Hocam bende ikili alayım diye düşündüm ama 2.monitörüm yok sadece 1 ine monitörümü taksam nasıl olur 1 i dışarıda kalıyor mu yada
2 tane daha ergonomik oluyor diyolar öyle mi yapsam sizce

Bide hocam montajı nasıl yaptınız çiviyle deliklimi yoksa sıkarak mı yapılıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 2 li olarak önermiyor kimse haraketleri kısıtlı olduğu için ama siz bilirsiniz tabi masanız çok küçükse olur
Ikili alirsan digerini kulaklik standi olarak kullanirsin ben oyle yapmistim ikinci monitoru alana kadar :ROFLMAO: Veya ikilinin kullanmadigin kolunu takmazsin kotu goruntu vesaire olmaz tek kol olur sadece. Tercih meselesi. Bende guzel duruyor valla cift monitorde.

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Mert
Beyler 2 li alımda 1220 TL ye geliyor tanesi
Niye böyle oluyor toplamda 2452 TL oluyor bilen varmı yada ayrı ayrı mı sipariş oluşturmak gerekiyor?

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Berkay Kahraman
Ikili alirsan digerini kulaklik standi olarak kullanirsin ben oyle yapmistim ikinci monitoru alana kadar :ROFLMAO: Veya ikilinin kullanmadigin kolunu takmazsin kotu goruntu vesaire olmaz tek kol olur sadece. Tercih meselesi. Bende guzel duruyor valla cift monitorde.
Bendeki böyle ikili gayet işlevsel ve güzel duruyor.
20250122_173923.jpg

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Mert
Stok bitti tam alıcaktım anasını avradını böyle işin ben yemin ederim şans yok bende

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Abdullah
çılgınlık yapıp 42 inç monitör yada tv deneyen oldu mu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,728
Üyeler
168,679
Son üye
kong4r
Top Bottom