❌İndirim Bitti! North Bayou NB F80 Monitör Kolu - 1.169TL

beyler bide bu sizce orjinal north bayeu mudur bazıları almış başka bir markanın vs gelmiş monitör doğrusu varmıdır ki acaba şüphelendim şimdi

Msi 274qpf(eski olan model) monitörde kullanılabilir mi? Kontrol ettiğim zaman 75x75 vesa desteği var monitörümün.
İkinci bir sorum ise bağlantı şekli üstteki iki tarafın birbirine geçmesi ve alttaki iki yerin vidalanması şeklinde. 4 vida ile bağlanmıyor monitör koluna anlayacağınız.

bunun satıcılık bir mevzusu var mı

Teşekkür ederim aklımdaydı şimdi aldım alın arkadaşlar ilerde yine lazım olur bu fiyata birdaha bulunmaz

Bi zaman sonra 27 inc ve üstünü taşıyamıyormuş galiba tek amartisör olduğu için. Öyle bir kaç şikayet gördüm. Var mı uzun süre kullanan ?

Dostlar ayni markanin iki kollu versiyonunu kullaniyorum. Tavsiye ederim cok islevsel. Tek kollu olanlar daha cok hareket ediyormus sanirim ikiliye gore ancak ben zaten monitor ayaklarindan kurtulmak icin almistim yani hareket etmesine gerek yoktu o yuzden benim icin problem degildi. Isteyen tek kollardan 2 tane alip da ikili yapabilir veya benim gibi direkt ikili versiyonunu alabilir. iyi urun.

Geri