JustEmp

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• JustEmp
      Rica ederim, indirim bu gece yada yarın bitiyor diye biliyorum almayı düşünüyorsanız öneririm. Ek olarak ödeme kısmında herhangi bir içerik üreticisi kodu...
    • JustEmp
      JustEmp, 3 Mouse Dan Hangisini Almalıyım ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Yardımınız için Teşekkürler.
    • JustEmp
      W1'i genel anlamda daha çok hoşuma gitti ancak sizce günlük olarak genel oyun oynayan biri hisseder mi CS falanda oynuyorum henüz F1 V2 kadar hafif bir...
    • JustEmp
      Atk markasının çoğu modeli birbiriyle aynı sadece shape farkı oluyor genellikle. Hafif mouse almanız her konuda daha iyi olacaktır, 1 günde alışırsınız...
    • JustEmp
      Önerin için Teşekkürler ancak bu da beni ikilemde bırakıyor şuan kullandığım mouse 54 gram bu da ona yakın olması lazım, daha hafif ve daha küçük bir mouse...
    • JustEmp
      3000 3500 Arası, o kadar çok mouse var ki bu fiyata karar veremedim. 1780058254 önce scyrox v8 alıcaktım sonra bir kaç kötü yorum gördüm, w1 aliyim dedim...
    • JustEmp
      Beyler bir şey sorucam bunlarla yakın fiyata w1 var kimse forumlarda falan niye onu önermiyor bir bildiğiniz var mı mouse alıcağım bende önerileri gözden...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,905
Üyeler
196,848
Son üye
EmreGNZ
Geri