genelde kutudan cıkması lazım da cıkmazsa 14000 TL'ye falan gördüm trendyolda hortumu da klasik boş damacana alırsın içine koyarsın doldukça tuvalete dök...
bu tarz klimalar feci sesli ama odayı mesela 1 saat en alt derecede soğutup sonra kapatıp öyle 2-3 saat idare ederek kullanırsan iş görür zaten düzgün klima...
abi tshirte 300 400tl verilir mi ya kışın alsanıza lcwden barrels oilden falan 150 200e stoklayın tertemız gayet kalınlar hele 700 800 verenler kafayı yemis...
heee battı hatta paraları alıp kacmıslar bilgisi geliyor icerden. oglum deli misiniz nesiniz ya. diger firmalarda kesinti olmuyormus gibi turknetin ustunde...
savas biteli aylar oldu bunların siteleri kaç yıldır boyle :D araplardan ürün alırsan boyle olur dostum. elin gavuru amazondan alsan koşulsuz kırık dökük...
yaw dayı mıllet kafayı yemıs yok gırgır net yok kısırnet 200 300tl bi durum parası ucuz dıye gıdıp rezil oluyorlar yazık cidden turknet suan en ıyı destek...
daha gecen ay 4kya aldım ya kampanyaya bak inanılmaz bu arada mouse konusunda steelseries harici kullanılmaz glorious falan her şeyi denedım tobe ettirdiler