1000w Güçlü Elektrikli Bisiklet Önerisi

rech

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
632
Piyasa ve modeller hakkında hiçbir bilgim yok. 95 kiloyum günlük toplam git gel 20km yol yapacağım. Bazı yerler biraz yokuşlu. Kaliteli, uzun ömürlü minimum 1000watt elektrikli bisiklet arıyorum.

Bütçe ne kadar bilmiyorum ama 50-60k ya alacağın e bisiklet 2. Elde ölür uzun yol da yapamazsın uzun ömürlü de olmaz . 125cc motor alıp hem daha konforlu günlük git gelini yapıp hem de daha uzak yer için kullanabilirsin . Artçı da alabilirsin gerektiği zaman. Çok anlayan biri değilim kendi araştırmalarıma göre yorum yaptım.

Bütçe ne kadar bilmiyorum ama 50-60k ya alacağın e bisiklet 2. Elde ölür uzun yol da yapamazsın uzun ömürlü de olmaz . 125cc motor alıp hem daha konforlu günlük git gelini yapıp hem de daha uzak yer için kullanabilirsin . Artçı da alabilirsin gerektiği zaman. Çok anlayan biri değilim kendi araştırmalarıma göre yorum yaptım.
Ehliyetim yok

bro ben topladım kendım 1200w kit aldım 20kya sonra 15e batarya aldım 20de bisiklete verdım 55 tuttu ama canavar gibi

kron xc 300 tarzı bi bisiklet al
kadro bisikletten de 1000w kit al gerçekte 1200w verıyo batarya olarak da 22.4 ah sec tertemız pedal bile atmadan 50km goturur

Geri