berkemal22 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yardım Hawk vs TitanSeat vs Exvega oyuncu koltugu arasinda kaldim.

hawk müşteri hizmetleri ve kalite 1 numara ötesi yok ama koltukları rahat değil, sağlam ama rahat değil evet. sanırım hem rahat hem sağlam olmuyor bu koltuklar, xprime almıştım o da rahattı ama sağlam değildi 9 ayda içerdeki demirlerine kadar kaynakları kopmuştu her yeri kırılmıştı. zio rahat...
  2. B

BU HÜKÜMETE ARTIK KÜFÜR ETCEM

ödeyeceksin zorundasın
  3. B

Garanti bbva üye ol 1k kazan 20 kişi davet et 20k kazan

aga garanti bbva davet edene de olana da 1k veriyo yapışın kod için dm atabilirsiniz totalde 20k veriyor 20 kişi bulursanız
  4. B

🔥İndirim Amazon 300/100₺ İndirim Kodu🔥Hızli Biter

Girdiğiniz promosyon kodu satın alımınızda kullanılamaz.
  5. B

Stripe Üzerinden Ödeme Yapamıyorum

troyla sadece yurtiçi geçerli
  6. B

kanka mecazi dedim bizim icerde 6k dolar para kaldı ama tabi legal para degildi baya sıkılar ilk kez odeme yapınca falan da dogrulama istiyor
  7. B

cc gecenler stripe kullandıgı icin turkolara artık orası yasak turkoya paypal da yasak turko sen neden yasıyorsun ki sana bi troy var yurtici gecen :D
  8. B

Öneri Türknet'e Geçilir Mi?

geçilir aga çok iyi :D sınırsız
  9. B

❌İndirim Bitti! TRENDYOL DA 21:00 De KAZI KAZAN BAŞLIYOR

250 300 500 700 falan salacak yok mu karması kesin cıkar yarın bir gun bi bakmıssınız alacagınız arac 100 150k düsmüs ev alırsınız yüzde 1 faizli kredi falan cıkar kısacası iyilik iyilik ceker KULLANMAYACAK varsa verebilir mi
  10. B

hocam sen zaten kullanmazsın 2000ligi bence en iyisi bana salla ozelden ben sana 1 yıl boyunca dua ederim yarın kupon cıkarsa da atarım ozelden bugun kacırdım
  11. B

150tlye alırım 400lüğü
  12. B

takas bulamazsan 150tlye alabilirim
  13. B

intihareederim bu dogruysa
  14. B

2k uzerıne kodu olan varsa yalvarırım verebilir mi bu bahtsız bedeviye 1758393849 bana da yazabilir misin belki o daha kullanmamıstır lutfen
Geri