SAKIN ALMA asrın hatasını yaparsın en ufak hatada müşteri sorunu derler 3 bin liralık koltuğun oturak kısmının demirleri kırıldı 2500 fiyat çektiler o kadar dandik mal kullanıyorlar git hawk al adamlar 1.5 yıl sonra bile beleşe garantiden ürün değiştiriyorlar
1.9m kredi limitim vardı keşke hepsini kullansaydım diyorum evet ucuza gittim 350 bin için değmezdi ama işte krediyi çekip kullanınca sonrasında başka çektiğim krediyi de iptal edince puanımı düşürdü banka üstünü çekemedim aslında amacım iş kurmaktı ama işi de kuramadım kendi işimden de...
kredi kartı, artı para, ihtiyaç kredisi derken 350 bin liralık borç yaptım 1 ay içinde ve harcadım hepsini, motor aldım, motor gitmesin diye de komşunun üstüne verdim motoru, şimdi borcu ödeyemiyorum çalışmıyorum üstüme bir mal yok aile evinde kalıyorum bu bağlamda önümüzde nasıl bir süreç beni...
kanka ömürleri çok az içinden markasız pil çıkıyor dandik çin malı ben pilciyim yüzlerce batarya yaptım bıraktım o işi ama kendime yaptığımla hesap edersek 48 volt 20 amper bir batarya için 91 tane pil lazım oluyor eve 3200 mah pillerin tanesi 120 lira, 11 bin pili tutuyor, devre kartı var bms...
hawk müşteri hizmetleri ve kalite 1 numara ötesi yok ama koltukları rahat değil, sağlam ama rahat değil evet. sanırım hem rahat hem sağlam olmuyor bu koltuklar, xprime almıştım o da rahattı ama sağlam değildi 9 ayda içerdeki demirlerine kadar kaynakları kopmuştu her yeri kırılmıştı. zio rahat...