genelde kutudan cıkması lazım da cıkmazsa 1400 TL'ye falan gördüm trendyolda hortumu da klasik boş damacana alırsın içine koyarsın doldukça tuvalete dök hemen dolmaz zaaten :D
bu tarz klimalar feci sesli ama odayı mesela 1 saat en alt derecede soğutup sonra kapatıp öyle 2-3 saat idare ederek kullanırsan iş görür zaten düzgün klima taktırsan 30 bin verecektin öyle düşün sessiz vs olsun dersen bu fiyata sulu klima yerine normal klima şans eseri valla ses harici buz gibi...
abi tshirte 300 400tl verilir mi ya kışın alsanıza lcwden barrels oilden falan 150 200e stoklayın tertemız gayet kalınlar hele 700 800 verenler kafayı yemis kumas kalite vs hicbir fark yok hepsını denedım
heee battı hatta paraları alıp kacmıslar bilgisi geliyor icerden. oglum deli misiniz nesiniz ya. diger firmalarda kesinti olmuyormus gibi turknetin ustunde feci bi baskı kurmaya calısıyorsunuz. turknet olmasa bugun daha 100gb aknli internet kullanıyor diger firmalarda 35mbps paketlere 2 bin...
savas biteli aylar oldu bunların siteleri kaç yıldır boyle :D araplardan ürün alırsan boyle olur dostum. elin gavuru amazondan alsan koşulsuz kırık dökük olsa bile iadeni alır paranı daha kargo onlara ulaşmadan hesabına yatırırdı.
patlama şansı yok çünkü resmi bir partner tarafından dağıtılıyor arkadaşlar reklam ve pr çalışması olabilir zaten yakın zamanda gemini gerçekten de claudeden güçlü modeller piyasaya sürerse diğer ai şirketleri fişini çeker çünkü onların 20-100-200 dolara yaptığı işleri gemini beleşe yapmaya...
yaw dayı mıllet kafayı yemıs yok gırgır net yok kısırnet 200 300tl bi durum parası ucuz dıye gıdıp rezil oluyorlar yazık cidden turknet suan en ıyı destek sunan en ıyı ınternet fıyatı da gayet ucuz 20 dolara 100mbps altyapı varsa 1gbt verıyor napsın daha domalsınmı
daha gecen ay 4kya aldım ya kampanyaya bak inanılmaz bu arada mouse konusunda steelseries harici kullanılmaz glorious falan her şeyi denedım tobe ettirdiler
psuya baglıysa olmaz cunku 4 pinli fan alcaksın paraya kıyıp her yere anakarta baglıcan sonra fan speed programı ındırcen ordan hızını yuzde 30 35e falan cekcen 0 ses