Kanka bende 1 tane monitör var ilerisi için alınabilir mi bu hani sadece 1 tanesi kullanıcam diğeri boşta kalabiliyor mu yada sonradan eklenebiliyor mu?Çift kol isteyen varsa satıcı f160 modelinide çok uygun fiyata satıyor
![]()
North Bayou Nb F160 17-30" Çift Kol Monitör Tutucu Fiyatları ve Özellikleri
North Bayou Nb F160 17-30www.n11.com
Diğeri boşta kalabiliyor ama kötü bi görüntü gösterir. Ben de çift monitör kullanıyorum okuduğum yorumlara göre f160 modeli değilde 2 tane f80 tavsiye eden arkadaşlar vardı. Onlara kulak verdim. Daha iyi konumlandırırsın felan dediler.Kanka bende 1 tane monitör var ilerisi için alınabilir mi bu hani sadece 1 tanesi kullanıcam diğeri boşta kalabiliyor mu yada sonradan eklenebiliyor mu?
(2.monitörü şuanda almayı düşünmüyorum ama 1-2 sene sonra belki alırım diye vs dedim)
Kollar birbirinden bağımsız montajlanabiliyor evet.Kanka bende 1 tane monitör var ilerisi için alınabilir mi bu hani sadece 1 tanesi kullanıcam diğeri boşta kalabiliyor mu yada sonradan eklenebiliyor mu?
(2.monitörü şuanda almayı düşünmüyorum ama 1-2 sene sonra belki alırım diye vs dedim)
Tamamen senin zevkine kalmış ben 2 tane birbirinden bağımsız kol montajının daha çirkin olduğunu düşünüyorum.Diğeri boşta kalabiliyor ama kötü bi görüntü gösterir. Ben de çift monitör kullanıyorum okuduğum yorumlara göre f160 modeli değilde 2 tane f80 tavsiye eden arkadaşlar vardı. Onlara kulak verdim. Daha iyi konumlandırırsın felan dediler.
Hocam selamlar, bende f160 alacaktım sonrasın da f80 al daha stabil dediler. Dün geldi kurdum gerçekten muazzam bir şey 2 adet aldım. efsane oldu.Diğeri boşta kalabiliyor ama kötü bi görüntü gösterir. Ben de çift monitör kullanıyorum okuduğum yorumlara göre f160 modeli değilde 2 tane f80 tavsiye eden arkadaşlar vardı. Onlara kulak verdim. Daha iyi konumlandırırsın felan dediler.
Bende h180 var 27" kadar destekli diyor ama ben 32 inçte kullanıyorum sorunsuz. Bir tane 32 bir tane de 24 kullanıyorum. Yan yana da üst üste de kullandım hiç sorun yaşamadımsanırım 30inche kadar böyle bir monitor tutucuyu 32 inch 34 inchle kullanabiliyormuyuz?
olur çünki o 30 inc in altında eski tip aşırı geniş monitörlerde var hocamsanırım 30inche kadar böyle bir monitor tutucuyu 32 inch 34 inchle kullanabiliyormuyuz?
Diğeri boşta kalabiliyor ama kötü bi görüntü gösterir. Ben de çift monitör kullanıyorum okuduğum yorumlara göre f160 modeli değilde 2 tane f80 tavsiye eden arkadaşlar vardı. Onlara kulak verdim. Daha iyi konumlandırırsın felan dediler.
Kollar birbirinden bağımsız montajlanabiliyor evet.
Tamamen senin zevkine kalmış ben 2 tane birbirinden bağımsız kol montajının daha çirkin olduğunu düşünüyorum.
Benim gibi küçük masan varsa ve masanın üstüne sığmadığı için ikinci monitörü almayı düşünüyorsan çift kollu model daha mantıklı olabilir.
Hocam bunu masaya delik açıptamı takıcaz benim masa mdf de çok iyi ,masayı hiç delmek istemiyorum, böyle sıkılma ile olmuyor mu? Bide 2 tane F80 daha mı mantıklı sizceHocam selamlar, bende f160 alacaktım sonrasın da f80 al daha stabil dediler. Dün geldi kurdum gerçekten muazzam bir şey 2 adet aldım. efsane oldu.
hocam buradaki f80 den mi aldınız n11 de satılandan.Hocam selamlar, bende f160 alacaktım sonrasın da f80 al daha stabil dediler. Dün geldi kurdum gerçekten muazzam bir şey 2 adet aldım. efsane oldu.
silikonla oturuyor diye biliyorumHocam bunu masaya delik açıptamı takıcaz benim masa mdf de çok iyi ,masayı hiç delmek istemiyorum, böyle sıkılma ile olmuyor mu? Bide 2 tane F80 daha mı mantıklı sizce
hocam buradaki f80 den mi aldınız n11 de satılandan.
Hocam masayı delmeden takılıyor. Masayı delip takmak istiyorsanız o ayrı ben masayı delmeden taktım. Ben Trendyoldan saldım 3080 TL verdim ikisineHocam bunu masaya delik açıptamı takıcaz benim masa mdf de çok iyi ,masayı hiç delmek istemiyorum, böyle sıkılma ile olmuyor mu? Bide 2 tane F80 daha mı mantıklı sizce
hocam buradaki f80 den mi aldınız n11 de satılandan.
masanin herhangi bir kenarından yada delik varsa oraya takabilirsin takma şekli şu şekildeymişsilikonla oturuyor diye biliyorum