Neler Yeni

🔥İndirim North Bayou NB F80 Monitör Kolu - 1.169TL

CptSpork

80+ Bronze
Çok sağolasın, normalde HB üzerinden 2023 Black Edition olanını almayı düşünüyodum ama arasında çok fark olacağını sanmıyorum. Yapıştırdım bi tane, masama uyarsa 1 tane daha yapıştıracağım. Süper fiyat.

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Mert

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Cem
1740482611790.png

mx400 ballı cöregim bi bana yar olmadın 250liradan doldurdu millet 1 tane alamamıstım ameliyat oldugum vakit yakalamıstı ...

CptSpork

80+ Bronze
Kanka bende 1 tane monitör var ilerisi için alınabilir mi bu hani sadece 1 tanesi kullanıcam diğeri boşta kalabiliyor mu yada sonradan eklenebiliyor mu?

(2.monitörü şuanda almayı düşünmüyorum ama 1-2 sene sonra belki alırım diye vs dedim)
Diğeri boşta kalabiliyor ama kötü bi görüntü gösterir. Ben de çift monitör kullanıyorum okuduğum yorumlara göre f160 modeli değilde 2 tane f80 tavsiye eden arkadaşlar vardı. Onlara kulak verdim. Daha iyi konumlandırırsın felan dediler.

slhkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Salih Kol
Kanka bende 1 tane monitör var ilerisi için alınabilir mi bu hani sadece 1 tanesi kullanıcam diğeri boşta kalabiliyor mu yada sonradan eklenebiliyor mu?

(2.monitörü şuanda almayı düşünmüyorum ama 1-2 sene sonra belki alırım diye vs dedim)
Kollar birbirinden bağımsız montajlanabiliyor evet.

Diğeri boşta kalabiliyor ama kötü bi görüntü gösterir. Ben de çift monitör kullanıyorum okuduğum yorumlara göre f160 modeli değilde 2 tane f80 tavsiye eden arkadaşlar vardı. Onlara kulak verdim. Daha iyi konumlandırırsın felan dediler.
Tamamen senin zevkine kalmış ben 2 tane birbirinden bağımsız kol montajının daha çirkin olduğunu düşünüyorum.

Benim gibi küçük masan varsa ve masanın üstüne sığmadığı için ikinci monitörü almayı düşünüyorsan çift kollu model daha mantıklı olabilir.

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
741
İsim
Emre
Hocam selamlar, bende f160 alacaktım sonrasın da f80 al daha stabil dediler. Dün geldi kurdum gerçekten muazzam bir şey 2 adet aldım. efsane oldu.

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
Sefa
sanırım 30inche kadar böyle bir monitor tutucuyu 32 inch 34 inchle kullanabiliyormuyuz?
Bende h180 var 27" kadar destekli diyor ama ben 32 inçte kullanıyorum sorunsuz. Bir tane 32 bir tane de 24 kullanıyorum. Yan yana da üst üste de kullandım hiç sorun yaşamadım

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Metehan
Masamda birtane vardı. İkincisini de almış olduk. Paylaşan arkadaş teşekkürler.

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Mert
Kollar birbirinden bağımsız montajlanabiliyor evet.

Tamamen senin zevkine kalmış ben 2 tane birbirinden bağımsız kol montajının daha çirkin olduğunu düşünüyorum.

Benim gibi küçük masan varsa ve masanın üstüne sığmadığı için ikinci monitörü almayı düşünüyorsan çift kollu model daha mantıklı olabilir.
Hocam selamlar, bende f160 alacaktım sonrasın da f80 al daha stabil dediler. Dün geldi kurdum gerçekten muazzam bir şey 2 adet aldım. efsane oldu.
Hocam bunu masaya delik açıptamı takıcaz benim masa mdf de çok iyi ,masayı hiç delmek istemiyorum, böyle sıkılma ile olmuyor mu? Bide 2 tane F80 daha mı mantıklı sizce
hocam buradaki f80 den mi aldınız n11 de satılandan.

Canx017

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Demon Shawty
Hocam bunu masaya delik açıptamı takıcaz benim masa mdf de çok iyi ,masayı hiç delmek istemiyorum, böyle sıkılma ile olmuyor mu? Bide 2 tane F80 daha mı mantıklı sizce

silikonla oturuyor diye biliyorum

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
741
İsim
Emre

Hocam masayı delmeden takılıyor. Masayı delip takmak istiyorsanız o ayrı ben masayı delmeden taktım. Ben Trendyoldan saldım 3080 TL verdim ikisine

Top Bottom