Arama sonuçları: *

1. K

❌İndirim Bitti! Razer Barracuda X Kulaklık 3649₺

Almayın bu modeli. Çoğu kişi plastiğinin kırılmasından müzdarip. Bırak 3500'ü 2500 olsa bile almam bunu sanırım.
  2. K

🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

Zaten yeni sistem alıcaksın. Bence iade falan uğraşma sonra pişman olursun
  3. K

İnceleme Rehber 2K monitör tavsiyesi (23.01.2026 güncellendi)

Ben de ikisi arasında kalıp ktc aldım. Pazartesi elime ulaşıcak
  4. K

🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

5:4 oynamayı seviyorsanız 1920x1536 oynamanızı öneririm. 2k monitöre çok iyi gidecektir
  5. K

🔥İndirim Fifine a 2 (mikrofon) vergi dahil 762 tl (shein)

Ülke seçerken bir tek bende mi Türkiye gözükmüyor?
  6. K

Windows 10 Ltcs 21h2 Valorant 19045 Hatası

Doğrudur hocam. Cs kendini hiç bozmasaydı da buralara düşmeseydik.
  7. K

Oyun için ReviOS mu FS OS mu?

ReviOS'u input latency değerleri az olduğu için tercih edicektim fakat daha sonra bir Youtuber'ın Cutom OS'sini gördüm. Şimdi ikisi arasında kaldım. Oyun için hangisi daha iyidir. Çoğunlukla Valorant oynayacağım. İlk amacım fps değil, input latencydir. FS OS'ninde bulunduğu bazı benchmark'ları...
  8. K

Secure boot'u hallettim zaten. Tek sıkıntı build uyarısı. Sanırım FS OS geçeceğim
  9. K

Anlamadım?
  10. K

Merhaba şu an ltcs windows 10 kullanıyorum bu hatayı çözmek mümkün mü? Yoksa atlas os geçmeyi düşünüyorum. Windows update tamaman güncellenmiş durumda
  11. K

Hawk oyuncu koltuğu alınır mı

Ben de 170 60 kiloyum. koltuk bir tık bana göre büyük ve uzun geldi. Daha küçük bir şey almanı öneririm
  12. K

Playstation Store Paramı Çekti Ama Oyunları Vermedi

Üstteki destek talebini oluşturduğum yerden mi atayim
  13. K

Playstation Store Paramı Çekti Ama Oyunları Vermedi

Birkaç gün önce PS store indirimlerini izlerken Marvel spider-man remastered ve Mortal Kombat X almaya kara verdim. PS5 üzerinden oyunlara baktığımda mkx 36 tl yerine 124 tl gözüküyordu(Nedenini bilmediğim bir şekilde bilgisayardan baktığımda 36 tl). Ben de madem daha ucuz pc'den alayım dedim...
  14. K

PC OYUN İÇİN KULAKLIK ÖNERİN

Cloud 2 HP'ye geçtiğinden beri önermiyorum.
  15. K

Not Almak İçin Çizim Uygulaması Önerisi

Merhabalar elime bir şekilde huion h430p çizim tableti geçti. Bu tabletle bilgisayarda ve telefonda not almak istiyorum. Bunun için ücretli/ücretsiz uygulamalar önerir misiniz?
  16. K

Ege Diş Hekimliği vs. Hacettepe Diş Hekimliği

Bu yıl sınava gireceğim, hedefimi belirlemek adına üniversiteleri araştırmaya başladım ve bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi olur +ları ve -leriye yazarsanız çok sevinirim
  17. K

Adata Legend 710 512GB VS MLD M300 500GB

ADATA MLD Arkadaşlar bu ikisinden hangisini önerirsiniz? Aradaki fiyat farkına değer mi
  18. K

Ninjutso Sora alınır mı

olur
  19. K

Ninjutso Sora alınır mı

Red edition 1000 tane üretildi. Wraithde de 50 adet stoğu var. O yüzden aldım. Fare'yi dünden beri kullanıyorum böyle bi sorun yaşamadım ama sen yaşarsan bile değişim yapacaklarını düşünüyorum. Yedek skatez içinden çıkıyor ama ben direkt wraith skatez taktım fark ediyor bayağı. Mousepad link...
Geri