Arama sonuçları: *

1. T

rx 6600 lolde bilgisayar kilitleniyor

22.5.1de olmuyordu. sonra önerilen 22.11.2 oldu orda başladı fifada paketten wo çıkınca atıyordu oyundan 23.2.2de sorun fifa çözüldü lol aynı kaldı
  2. T

rx 6600 lolde bilgisayar kilitleniyor

Merhabalar rx 6600 ekran kartım var önerilen 23.2.2 sürücüsünü kullanıyorum lol oynarken bilgisayar kilitleniyor . Arkadan discord sesleri müzik gelmeye devam ediyor ama alt tab görev yöneticisi v.b fonksiyonları kullanamıyorum ekranda görüntü donuyor bilgisayarı resetlemem durumunda kalıyorum...
  3. T

the evil within 14 fps

ekran kartım rx 6600 işlemcim r5 5500 bu oyunu rahat bir şekilde oynayabilmem lazım fakat 14 fps alıyorum ve bir süre sonra kendi kendini kapatıyor. Oyun orjinal
  4. T

🔥İndirim 🔥XPG Summoner Cherry MX RED Switch 1049 TL🔥

sadece boşluk ve enter tuşları biraz rahatsız ediyor diğer tuşlarda bir sıkıntı yok. Ne kadar doğru bilmiyorum kullandıkça yay sesi azalıyor diyorlar
  5. T

Klavye bugün elime ulaştı. Yazılımı hariç şu anda memnunum klavyeden
  6. T

red switch mekanik klavye arıyorum çok iyi oldu hemen verdim siparişi
  7. T

800 Tl Mekani̇k Klavye

Bütçe max 800tl red switch olursa iyi olur numpadli mekanik klavye önerebilir misiniz
  8. T

Ryzen 5 5500 İçin Stok Soğutucu Yeterli Olur Mu?

65 dereceyi geçmedi işlemci
  9. T

bir iki güne sistem geliyor bakalım yeterli olacak mı cevaplar için teşekkür ederim
  10. T

r5 5500 için stok fan yeterli olur mu yoksa soğutucu almak gerekir mi
  11. T

13k bütçe var sistem önerisi

fiyat farkına değer mi
  12. T

13k bütçe var sistem önerisi

13k bütçem var sistem önerisi yapabilir misiniz ? https://www.incehesap.com/souldash-oyuncu-bilgisayari-fiyati-57341/ bu sistem nasıldır
Geri