Nauu
80+
- Reaksiyon skoru
- 142
yapmaSistemim yok knk anakart işlemci ram gönder bir test edeyim![]()
yapmaSistemim yok knk anakart işlemci ram gönder bir test edeyim![]()
Sinerji mi geyming gen tere değil miydi satıcıyapmaçok canım sıkıldı ya bu duruma bildiğin takılıyor klavye bir de sinerij den aldım iade ile uğraş dur şimdi
![]()
evet gaming gen miş benim aklım sıvı soğutmaya gittiSinerji mi geyming gen tere değil miydi satıcı
O sıvı soğutmayı ben de aldım şuan Hesaba baktım kalan parçaları alacak bütçe yok zortladık.evet gaming gen miş benim aklım sıvı soğutmaya gitti![]()
yavaş yavaş toplarsın ben 2 senede zor topladımO sıvı soğutmayı ben de aldım şuan Hesaba baktım kalan parçaları alacak bütçe yok zortladık.
TTC ben kullanıyorum summonerden pek farkı yok zaten aynı 1:1 sw diye geçiyor ek olarak yazılımı xpg göre çok çok iyi.HyperX te ne switch vardı biliyo musun
Biri %60 biri kocaman multimedya tuşlu bilek destekli klavye. Siz seçim hocamGeek gk61 kullanıyorum sizce almaya değer mi?
Gateron var onda gerek yok bence.Geek gk61 kullanıyorum sizce almaya değer mi?
Pc yi kapatıp açınca ayarlar default oluyor diyorlar klavyenin. Öyle oldu mu sizdeKlavye geldi sıkıntısız çalışıyor. Yazılımda hata vermedi.
Pc'yi yeniden başlatınca en son yaptığım ayarlar duruyordu. (Kendime özel oluşturduğum profil) Sadece programa girmek isteyince kullanıcı adı şifreni tekrar girmen gerekiyor.Pc yi kapatıp açınca ayarlar default oluyor diyorlar klavyenin. Öyle oldu mu sizde