Neler Yeni

🔥İndirim 🔥XPG Summoner Cherry MX RED Switch 1049 TL🔥

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
Ürün dün geldi, trendyolda da yorum yazdım buraya da yazayım. Bilek desteği çok rahat, yazılımı rezalet. Cherry mx blue switchten geçtim, tuşlar yumuşak. Dikkatimi çeken yay sesi yok. Ses tekerleği solda olsa iyiydi
La yazılımla en fazla rgb ayarlıcan. Ben indirmezdim bile

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Yazılımı update etmek için yarım saat uğraştım, update ederken tekrar update onayı istiyor, 50 sekme update onayı açıldı :D bilgisayar her açıldığında klavye default oluyor, yazılımı açınca düzeliyor. Bana göre rezalet çünkü önceki klavyem Asus rog flare idi, hiçbir sıkıntısını görmedim. Bundaki bu sıkıntılar 1000 TL lik kaliteli bir klavye ve xpg gibi bir marka için rezalet.
Mesaj otomatik birleştirildi:

La yazılımla en fazla rgb ayarlıcan. Ben indirmezdim bile
Tuş atama ve macro ayarlıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Nauu

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
Klavye güzelde benim dibi dandik klavyeden geçiş yapınca alışması biraz zaman alabilir. Şu an dokunmatik gibi hissediyorum yanlış tuşlara falan basıyorum oyunlarda en kısa sürede alışırız umarım :D

Yazılımı update etmek için yarım saat uğraştım, update ederken tekrar update onayı istiyor, 50 sekme update onayı açıldı :D bilgisayar her açıldığında klavye default oluyor, yazılımı açınca düzeliyor. Bana göre rezalet çünkü önceki klavyem Asus rog flare idi, hiçbir sıkıntısını görmedim. Bundaki bu sıkıntılar 1000 TL lik kaliteli bir klavye ve xpg gibi bir marka için rezalet.

Tuş atama ve macro ayarlıyorum
Dün bunu bende yaşadım hatta klavye tamamen çalışmayı durdurdu. Programa kayıt olup giriş yaptım o şekilde çözüldü ghost hesapla update yapmıyor ilginç bir şekilde.

Maykıl

80+ Silver
Ürün dün geldi, trendyolda da yorum yazdım buraya da yazayım. Bilek desteği çok rahat, yazılımı rezalet. Cherry mx blue switchten geçtim, tuşlar yumuşak. Dikkatimi çeken yay sesi yok. Ses tekerleği solda olsa iyiydi
hocam ben w a s d nin
1663852727296.png

böyle renkli olmasını sevmiyorum klavyede böylemi geliyor yoksa ekstra keycap olarakmı

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Ürünü açmadan iade edesim var yazılanlardan sonra. Bi tık canım sıkıldı yazılım konusuna. 1000 lira para verdik az para değil.

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Ürünü açmadan iade edesim var yazılanlardan sonra. Bi tık canım sıkıldı yazılım konusuna. 1000 lira para verdik az para değil.
hocam fiyat performans bir ürün bence iade etmelik bir durum değil ancak belirtiğim olaylar yazılımsal şeyler, belki ileride tamamen sorunsuz bir yazılım geliştirirler

Rgb ve tuşlar için de şöyle bir karşılaştırma yaptım, 2. klavyem asus rog strix flare blue switch. 2 klavyede full ışıklandırmada ancak XPG nin ışığı zayıf kalıyor. Asusun harfleri geniş yazıldığı için tuşlar daha güzel ve parlak duruyor, xpg nin harfleri ince yazılmış. 2 ürün de metal kasa. Rogun altı da metal gibi ama emin olamadım :D metal görünümlü plastik de olabilir. Kalite konusunda rog strix flare ile aralarında çok fark yok. xpg nin bilek desteği çok iyi. Rogunda ses tekerinin solda olması ve RGB si çok iyi. Switchleri farklı renk olmasa switchleri de kıyaslardım.

Ekler

• 20220922_162101.jpg
    20220922_162101.jpg
    3.1 MB · Hit: 81

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
yazılımında aşırı bir sorun yok sadece ilk kurulumda frema update diye bir sürü sekme açıyor onu da hesap oluşturup 1 kere update ettiğinde sorun çözülüyor.

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Yazilim kullanimda bir sikinti cikartiyor mu ya? Ben makro vs kullanmam dumduz rgb ayarlar oynarim, yarin gelicek bana olmadi acmadan direkt yollarim

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
Şu an yeni bir şey fark ettimde klavyesi eline ulaşanlardan rica etsem her hangi bir tuşu el ile spamlayabilirler mi daha önce hiç mekanik klavye kullanmadım fakat bariz bir takılma söz konusu yazılımsal mı yoksa mekanik klavye özelliğimi bu şekilde anlayamadım.

@Mr Sayar @Erdem Arslan

Son düzenleme:

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Şu an yeni bir şey fark ettimde klavyesi eline ulaşanlardan rica etsem her hangi bir tuşu el ile spamlayabilirler mi daha önce hiç mekanik klavye kullanmadım fakat bariz bir takılma söz konusu yazılımsal mı yoksa mekanik klavye özelliğimi bu şekilde anlayamadım.

@Mr Sayar @Erdem Arslan
Sistemim yok knk anakart işlemci ram gönder bir test edeyim 🤣

• Beğen
Reaksiyonlar: Nauu
Top Bottom