Neler Yeni

🔥İndirim 🔥XPG Summoner Cherry MX RED Switch 1049 TL🔥

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Veysel Tunç
Ben kullanmadım ama kullanan çok kişi var. Yönetici Mehmet'te buna dahil konuda onun yorumuda var ilk sayfada sanırım onu okuyabilirsin.
Teşekkürler hocam bakayım. Şu bilgisayarımın jak problemi moralimi bozmasa ilk gün alacaktım da o problemden dolayı pc yi bile satmayı düşündüm sinirden.

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
XPG'yi almıştım bugün, şimdi HyperX'i görünce iptal edip onu mu alsam diye düşünmedim değil

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış

TheFedai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Baran Karaçam
red switch mekanik klavye arıyorum çok iyi oldu hemen verdim siparişi

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Ürün dün geldi, trendyolda da yorum yazdım buraya da yazayım. Bilek desteği çok rahat, yazılımı rezalet. Cherry mx blue switchten geçtim, tuşlar yumuşak. Dikkatimi çeken yay sesi yok. Ses tekerleği solda olsa iyiydi

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ürün dün geldi, trendyolda da yorum yazdım buraya da yazayım. Bilek desteği çok rahat, yazılımı rezalet. Cherry mx blue switchten geçtim, tuşlar yumuşak. Dikkatimi çeken yay sesi yok. Ses tekerleği solda olsa iyiydi
Yazılımı ne konuda kötü? Kullanıma engel bir durum oluşuyor mu? Bir arkadaşım sorunları yazılım güncelleştirmelerinden sonra düzeldi demişti. Bende konuya öyle yazmıştım yanlış bilgi vermiş olmayayım.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Nasıl rezalet hocam bana da gelmiş deneyeceğim yakın zamanda

Top Bottom