Kıvanç🖱️
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,917
Bu fiyata alınır, Kasım indirimlerinde bile düşmedi bu fiyata, ikinci el fiyatına düşmüş öyle diyeyim.Alınır mı ona göre alıcsm blue siwich var yedekte kalsın
Bu fiyata alınır, Kasım indirimlerinde bile düşmedi bu fiyata, ikinci el fiyatına düşmüş öyle diyeyim.Alınır mı ona göre alıcsm blue siwich var yedekte kalsın
Bu kalitede bu klavyenin neden her dönemin en iyi fp mekanik klavyesi olduğuna hala akıl sır erdiremiyorum 3 yıldır hergün çatır çatır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Aşırı tavsiyemdirÇok iyi fiyat kaçırmayın.
![]()
XPG Summoner Cherry MX Speed Silver Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5C-BKCTR) - Laptop.Com.TR
Summoner Kazanmak ancak doğru silahlarla mümkündür ve oyun klavyesi her cephaneliğin önemli bir parçasıdır. CHERRY MX anahtarlı ve Her Tuş için RGB arkawww.laptop.com.tr
Hangi switch türünü kullanıyorsunuz hocam? Ve hala memnun musunuz?Bu kalitede bu klavyenin neden her dönemin en iyi fp mekanik klavyesi olduğuna hala akıl sır erdiremiyorum 3 yıldır hergün çatır çatır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Aşırı tavsiyemdir
Özel mesajdan sorsana kardeşim niye konuyu zıplatıyorsun.Hangi switch türünü kullanıyorsunuz hocam? Ve hala memnun musunuz?