Neler Yeni

🔥İndirim 🔥XPG Summoner Cherry MX RED Switch 1049 TL🔥

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Veysel Tunç
Arkadaşlar şimdi trendyoldan alacağım. Şimdi gamingen deki klavye ile aynı mı? Satıcı aynı mı ? 60 lira koymaz da nerden önerirsiniz almamı?

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Veysel Tunç
İkiside aynı satıcı.
Teşekkürler hocam. Normalde buralara çıkmam klavye içinde bir an şeytan dürttü🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam birde trendyolla alırken indirimli miktarı mı yükleyeyim karta yoksa indirimsiz miktarı mı?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Teşekkürler hocam. Normalde buralara çıkmam klavye içinde bir an şeytan dürttü🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam birde trendyolla alırken indirimli miktarı mı yükleyeyim karta yoksa indirimsiz miktarı mı?
Onu denemedim dostum. Deneyen varsa onlar daha iyi yardımcı olur.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
yazılım problemi düzeldi mi bilgisi olan var mı

Ahmet7752

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet Çakır
beyler bu klavyede bulunan cherry switchler sizi tam tatmin etmeyebilir blue switchlisinde outemudan daha fazla yay sesi olduğu için iade etmişim ama red switchlisinde bu sorun var mi bilmiyorum ginede saticiya almadan once iade edilebilir mi diye sormanizi oneririm bazilari ambalaji acildigi icin hic kullanmasaniz bile iade almiyor

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
beyler bu klavyede bulunan cherry switchler sizi tam tatmin etmeyebilir blue switchlisinde outemudan daha fazla yay sesi olduğu için iade etmişim ama red switchlisinde bu sorun var mi bilmiyorum ginede saticiya almadan once iade edilebilir mi diye sormanizi oneririm bazilari ambalaji acildigi icin hic kullanmasaniz bile iade almiyor
hocam bildiğim kadarıyla bu klavyede kullanılan cherry mxle diğer klavyedekilerin bir farkı yok gidip başka bir cherry mx alsanız da yay sesi çıkma ihtimali var birde sanırım cherry mxlerde kullandıkça azalıyor diye biliyorum yay sesi

PixDraw

80+ Bronze
yay sesi şans işidir arkadaşla aynı marka birebir aynı ürünü aldık bende deli gibi çınlama varken onda ses neredeyse yoktu.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
yay sesi şans işidir arkadaşla aynı marka birebir aynı ürünü aldık bende deli gibi çınlama varken onda ses neredeyse yoktu.
çınlama sesi sebebiyle değişim yapıyorlar dimi örneğin böyle bir sorun çıktı değiştirirler mi

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
sipariş verdim bakalım

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,265
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Her tarafı Cherry Mx olsa da almam o Enter tuşu büyük olacak, başka yolu yok. :D

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Her tarafı Cherry Mx olsa da almam o Enter tuşu büyük olacak, başka yolu yok. :D
Hocam entee tuşu büyük zaten ürün görselleri yanlış girilmiş türköe q edisyonu farklı. YouTube incelemelerine bakın dediğimi anlarsınız. Sitede global olan eng q modelin görselleri var.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,265
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hocam entee tuşu büyük zaten ürün görselleri yanlış girilmiş türköe q edisyonu farklı. YouTube incelemelerine bakın dediğimi anlarsınız. Sitede global olan eng q modelin görselleri var.
Öyleyse alınır, bilgi için teşekkür ederim.

Top Bottom