İkiside aynı satıcı.Arkadaşlar şimdi trendyoldan alacağım. Şimdi gamingen deki klavye ile aynı mı? Satıcı aynı mı ? 60 lira koymaz da nerden önerirsiniz almamı?
Teşekkürler hocam. Normalde buralara çıkmam klavye içinde bir an şeytan dürttüİkiside aynı satıcı.
Onu denemedim dostum. Deneyen varsa onlar daha iyi yardımcı olur.Teşekkürler hocam. Normalde buralara çıkmam klavye içinde bir an şeytan dürttü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam birde trendyolla alırken indirimli miktarı mı yükleyeyim karta yoksa indirimsiz miktarı mı?
hocam bildiğim kadarıyla bu klavyede kullanılan cherry mxle diğer klavyedekilerin bir farkı yok gidip başka bir cherry mx alsanız da yay sesi çıkma ihtimali var birde sanırım cherry mxlerde kullandıkça azalıyor diye biliyorum yay sesibeyler bu klavyede bulunan cherry switchler sizi tam tatmin etmeyebilir blue switchlisinde outemudan daha fazla yay sesi olduğu için iade etmişim ama red switchlisinde bu sorun var mi bilmiyorum ginede saticiya almadan once iade edilebilir mi diye sormanizi oneririm bazilari ambalaji acildigi icin hic kullanmasaniz bile iade almiyor
yay sesi şans işidir arkadaşla aynı marka birebir aynı ürünü aldık bende deli gibi çınlama varken onda ses neredeyse yoktu.beyler bu klavyede bulunan cherry switchler sizi tam tatmin etmeyebilir blue switchlisinde outemudan daha fazla yay sesi olduğu için iade etmişim ama red switchlisinde bu sorun var mi bilmiyorum ginede saticiya almadan once iade edilebilir mi diye sormanizi oneririm bazilari ambalaji acildigi icin hic kullanmasaniz bile iade almiyor
çınlama sesi sebebiyle değişim yapıyorlar dimi örneğin böyle bir sorun çıktı değiştirirler miyay sesi şans işidir arkadaşla aynı marka birebir aynı ürünü aldık bende deli gibi çınlama varken onda ses neredeyse yoktu.
Hocam entee tuşu büyük zaten ürün görselleri yanlış girilmiş türköe q edisyonu farklı. YouTube incelemelerine bakın dediğimi anlarsınız. Sitede global olan eng q modelin görselleri var.Her tarafı Cherry Mx olsa da almam o Enter tuşu büyük olacak, başka yolu yok.
Öyleyse alınır, bilgi için teşekkür ederim.Hocam entee tuşu büyük zaten ürün görselleri yanlış girilmiş türköe q edisyonu farklı. YouTube incelemelerine bakın dediğimi anlarsınız. Sitede global olan eng q modelin görselleri var.