🔥İndirim 🔥XPG Summoner Cherry MX RED Switch 1049 TL🔥

Arkadaşlar şimdi trendyoldan alacağım. Şimdi gamingen deki klavye ile aynı mı? Satıcı aynı mı ? 60 lira koymaz da nerden önerirsiniz almamı?

Teşekkürler hocam. Normalde buralara çıkmam klavye içinde bir an şeytan dürttü🤣
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam birde trendyolla alırken indirimli miktarı mı yükleyeyim karta yoksa indirimsiz miktarı mı?
Onu denemedim dostum. Deneyen varsa onlar daha iyi yardımcı olur.

yazılım problemi düzeldi mi bilgisi olan var mı

beyler bu klavyede bulunan cherry switchler sizi tam tatmin etmeyebilir blue switchlisinde outemudan daha fazla yay sesi olduğu için iade etmişim ama red switchlisinde bu sorun var mi bilmiyorum ginede saticiya almadan once iade edilebilir mi diye sormanizi oneririm bazilari ambalaji acildigi icin hic kullanmasaniz bile iade almiyor

beyler bu klavyede bulunan cherry switchler sizi tam tatmin etmeyebilir blue switchlisinde outemudan daha fazla yay sesi olduğu için iade etmişim ama red switchlisinde bu sorun var mi bilmiyorum ginede saticiya almadan once iade edilebilir mi diye sormanizi oneririm bazilari ambalaji acildigi icin hic kullanmasaniz bile iade almiyor
hocam bildiğim kadarıyla bu klavyede kullanılan cherry mxle diğer klavyedekilerin bir farkı yok gidip başka bir cherry mx alsanız da yay sesi çıkma ihtimali var birde sanırım cherry mxlerde kullandıkça azalıyor diye biliyorum yay sesi

yay sesi şans işidir arkadaşla aynı marka birebir aynı ürünü aldık bende deli gibi çınlama varken onda ses neredeyse yoktu.

yay sesi şans işidir arkadaşla aynı marka birebir aynı ürünü aldık bende deli gibi çınlama varken onda ses neredeyse yoktu.
çınlama sesi sebebiyle değişim yapıyorlar dimi örneğin böyle bir sorun çıktı değiştirirler mi

Her tarafı Cherry Mx olsa da almam o Enter tuşu büyük olacak, başka yolu yok. :D

Her tarafı Cherry Mx olsa da almam o Enter tuşu büyük olacak, başka yolu yok. :D
Hocam entee tuşu büyük zaten ürün görselleri yanlış girilmiş türköe q edisyonu farklı. YouTube incelemelerine bakın dediğimi anlarsınız. Sitede global olan eng q modelin görselleri var.

Hocam entee tuşu büyük zaten ürün görselleri yanlış girilmiş türköe q edisyonu farklı. YouTube incelemelerine bakın dediğimi anlarsınız. Sitede global olan eng q modelin görselleri var.
Öyleyse alınır, bilgi için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,722
Üyeler
197,541
Son üye
liIjho
Geri