Erdem Arslan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,728
Trendyol dan 1100e alıp iptal ettim şimdi gaminggen açılmıyor. Naysı işlemci için kullanmayı düşünüyorum. Tek seferlik değil mi nays.
düzeldi ggtrTrendyol dan 1100e alıp iptal ettim şimdi gaminggen açılmıyor. Naysı işlemci için kullanmayı düşünüyorum. Tek seferlik değil mi nays.
gördüm hocam fiyat ve link için bıraktımEklemiştim konuya![]()
Al-sata gitmez.al sat yapsam diye düşünüyorum da ikinci elde muadilini göremedim sarı sitede de aynı şekilde
Gaminggentr den sipariş verdim ilk defa banka hesabımıza havale yapın diyor bu site böyle mi normalde? Linkte bi sıkıntı olmasın kuşkulandım.Trendyol dan 1100e alıp iptal ettim şimdi gaminggen açılmıyor. Naysı işlemci için kullanmayı düşünüyorum. Tek seferlik değil mi nays.
aynen artık gateron cherryden daha kaliteliBen 1 yıldır falan kullanıyorum güzel model. Ama Cherry'nin eski kalitesi yok, diğer ucuz markalardan çok bir farkını görmezsiniz muhtemelen.
Neyin eski kalitesi var ki hocamBen 1 yıldır falan kullanıyorum güzel model. Ama Cherry'nin eski kalitesi yok, diğer ucuz markalardan çok bir farkını görmezsiniz muhtemelen.
bu nays muhabbeti nedirTrendyol dan 1100e alıp iptal ettim şimdi gaminggen açılmıyor. Naysı işlemci için kullanmayı düşünüyorum. Tek seferlik değil mi nays.
bu nays muhabbeti nedir
forum.donanimarsivi.com