🔥İndirim 🔥XPG Summoner Cherry MX RED Switch 1049 TL🔥

Şu son olumsuz yorum yapan arkadaş kafamı karıştırdı yoksa çok sevmiştim klavyeyi
Ben kullanmadım ama kullanan çok kişi var. Yönetici Mehmet'te buna dahil konuda onun yorumuda var ilk sayfada sanırım onu okuyabilirsin.

Ben kullanmadım ama kullanan çok kişi var. Yönetici Mehmet'te buna dahil konuda onun yorumuda var ilk sayfada sanırım onu okuyabilirsin.
Teşekkürler hocam bakayım. Şu bilgisayarımın jak problemi moralimi bozmasa ilk gün alacaktım da o problemden dolayı pc yi bile satmayı düşündüm sinirden.

XPG'yi almıştım bugün, şimdi HyperX'i görünce iptal edip onu mu alsam diye düşünmedim değil

Ürün dün geldi, trendyolda da yorum yazdım buraya da yazayım. Bilek desteği çok rahat, yazılımı rezalet. Cherry mx blue switchten geçtim, tuşlar yumuşak. Dikkatimi çeken yay sesi yok. Ses tekerleği solda olsa iyiydi

Ürün dün geldi, trendyolda da yorum yazdım buraya da yazayım. Bilek desteği çok rahat, yazılımı rezalet. Cherry mx blue switchten geçtim, tuşlar yumuşak. Dikkatimi çeken yay sesi yok. Ses tekerleği solda olsa iyiydi
Yazılımı ne konuda kötü? Kullanıma engel bir durum oluşuyor mu? Bir arkadaşım sorunları yazılım güncelleştirmelerinden sonra düzeldi demişti. Bende konuya öyle yazmıştım yanlış bilgi vermiş olmayayım.

Nasıl rezalet hocam bana da gelmiş deneyeceğim yakın zamanda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,490
Üyeler
197,484
Son üye
ataxata
Geri