anladım hocam memnunsun yaniPc'yi yeniden başlatınca en son yaptığım ayarlar duruyordu. (Kendime özel oluşturduğum profil) Sadece programa girmek isteyince kullanıcı adı şifreni tekrar girmen gerekiyor.
anladım hocam memnunsun yaniPc'yi yeniden başlatınca en son yaptığım ayarlar duruyordu. (Kendime özel oluşturduğum profil) Sadece programa girmek isteyince kullanıcı adı şifreni tekrar girmen gerekiyor.
Henüz alışma aşamasındayım, ilk mekanik deneyimim. Yazılım daha iyi olabilirdi tabi. İnş güncel bir sürüm çıkarırlar.anladım hocam memnunsun yani
Biraz daha çıkartım MK61 veya RK61 alabilirsin.@Ckribrahim Hocam bütçeyi 1k ya çıkardım TKL önerisi var mıdır?
Hocam düşük bütçeden ürün aramaktan bıktım Cooler Master CK 721 almayı düşünüyorum.Biraz daha çıkartım MK61 veya RK61 alabilirsin.
Tamam işte bütçe çıkar biraz daha bunları al yada bunu alabilirsin.Hocam düşük bütçeden ürün aramaktan bıktım Cooler Master CK 721 almayı düşünüyorum.
Hocam aradığım her şeyi karşılıyor da 7 sene lol oynamış biri olarak o simgeyi görmek istemiyorum düzü kaç para bunun? Çok uğraştırdım sizi de kusura bakmayın.Tamam işte bütçe çıkar biraz daha bunları al yada bunu alabilirsin.
Logitech G Pro LoL Serisi GX Brown Ingilizce TKL RGB Gaming Klavye | ITOPYA
Logitech G Pro LoL Serisi GX Brown Ingilizce TKL RGB Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile 920-010537 ITOPYA'dawww.itopya.com
Düzü pahalıdır.Hocam aradığım her şeyi karşılıyor da 7 sene lol oynamış biri olarak o simgeyi görmek istemiyorum düzü kaç para bunun? Çok uğraştırdım sizi de kusura bakmayın.
Evet hocam fiyatlarına baktım normalde lol serisi düzden 500tl daha pahalı, ancak o kadar iyi indirime girmişki bunu almadığım için kendimi çok kötü hissedeceğim.Düzü pahalıdır.
Logitech G PRO 920-009392 ABD Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G PRO 920-009392 ABD Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G PRO 920-009392 ABD Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
mkw100 ingilizce küçük enterlı.g pro klavye - mkw100 - summoner - asus rog strix scope bunlardan birini bugun alacağım hepsine bütçem yetiyor bi sıralama yapacak olsanız sıralama nasıl olur. not: uyumlu olması açısından g pro kulaklıgım ve hyperx kulaklıgım var monitorde asus sizce hangisi daha uyumlu olabilir.