Neler Yeni

🔥İndirim 🔥XPG Summoner Cherry MX RED Switch 1049 TL🔥

En İyi Cevap
3
@Ckribrahim Hocam bütçeyi 1k ya çıkardım TKL önerisi var mıdır?

En İyi Cevap
3

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

Maykıl

80+ Silver
klavye geldi sıkıntısız çalışıyor 6 seneden sonra klavye değiştirdim çok güzeel bir his

herkes bilek desteğini övmüş ama ben beğenmedim (eskiden plastik bilek desteği kullanıyordum)

ilk görüşüm bu şekildeydi g 502 den geçtim ama klavyede yazarken g502 de yaptığımdan daha az hata yaptım

En İyi Cevap
3
Tamam işte bütçe çıkar biraz daha bunları al yada bunu alabilirsin.

Hocam aradığım her şeyi karşılıyor da 7 sene lol oynamış biri olarak o simgeyi görmek istemiyorum düzü kaç para bunun? Çok uğraştırdım sizi de kusura bakmayın.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Hocam aradığım her şeyi karşılıyor da 7 sene lol oynamış biri olarak o simgeyi görmek istemiyorum düzü kaç para bunun? Çok uğraştırdım sizi de kusura bakmayın.
Düzü pahalıdır.

En İyi Cevap
3
Düzü pahalıdır.
Evet hocam fiyatlarına baktım normalde lol serisi düzden 500tl daha pahalı, ancak o kadar iyi indirime girmişki bunu almadığım için kendimi çok kötü hissedeceğim.

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Ürün elime ulaştı, biraz denedim ve gerçekten çok beğendim. Yazma hissi, tuşlara basma hissi çok başarılı. G103 kullanıyordum onun bilek desteğini takmamıştım bunu taktım ve çok rahat, yazılımı kurarken de pek sıkıntı yaşamadım, ama daha başarılı olabilirdi. Bendeki tek sıkıntı oyun modunu açtığımda o ışık yanmıyor, patlak mıdır yazılımsal hata mıdır bilemiyorum ama benim için çok önemli değil, tabi yinede desteğe yazdım bunun için

+yazılımdan oyun moduna görev atayınca o ışıkta geldi sıkıntı yokmuş klavyede

Son düzenleme:

arelz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kerim Sümer
g pro klavye - mkw100 - summoner - asus rog strix scope bunlardan birini bugun alacağım hepsine bütçem yetiyor bi sıralama yapacak olsanız sıralama nasıl olur. not: uyumlu olması açısından g pro kulaklıgım ve hyperx kulaklıgım var monitorde asus sizce hangisi daha uyumlu olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Onur
g pro klavye - mkw100 - summoner - asus rog strix scope bunlardan birini bugun alacağım hepsine bütçem yetiyor bi sıralama yapacak olsanız sıralama nasıl olur. not: uyumlu olması açısından g pro kulaklıgım ve hyperx kulaklıgım var monitorde asus sizce hangisi daha uyumlu olabilir.
mkw100 ingilizce küçük enterlı.
summoner büyük enterlı türkçe bilek desteği var. f/p
asus rog strix scope güzel ama bilek desteği yok.
g pro klavye numpad yok :)

karar sizin.

Top Bottom