Pro modeller eski serideki fena olmayan motorlardan birini kullanıyor diye biliyorum. Ayrıca eski serinin fırça başlıkları daha ucuz. Bir de yeni io...
Galiba bunlar tek kuleye öne bir tane standart arkaya da reversed blade fan takmış. Videoda ''CFM değeri diye bir şey varmış ilk defa duydum'' diyor anlatan...
Şuan 3000 bin lira bandında 360mm oldukça iyi soğutucular alınıyor. İlk sayfadaki mesajlarda atılan soğutucular gayet kaliteli ürünler. Kuvvetle muhtemel...
Bir tarafta duvar diğer tarafta mutfak tezgahı var. Buzdolabı sokacağız diye evi mi yıkalım :kekw:.
1780858786
Onu akıl edemedik ama Scofield ile evi...
Usta bu ürün kapıdan girmese balkondan girer. Senin dediğin gibi olsa bir sürü sıkıntı yaşanırdı. Ben şimdi gidip apartman, daire, asansör kapısı mı ölçeyim...
İyi günler herkese. Samsun'da yaşıyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi 50 bin lira bütçeye buzdolabı bakıyorum. Taksit seçeneğinin olması benim için iyi...
Forumda insanlar 5080 almasın diye bir tarafımı yırtıyorum neredeyse. Çünkü 5070 Ti'a kıyasla neredeyse her zaman performansına göre fiyatı fazla. En fazla...