K

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• K
      Hocam kask eldivenler vs sığsın istiyorsanız en az 45 lt almanız lazım
    • K
      kopsi, Motor Çantası/Sepeti başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      tamamdır hocam çok teşekkürler sizin önerdiğinizi alıcam sanırım sağolun deneyimlerinizi paylaştığınız için
    • K
      b bu iki sepet arasında kaldım arora max jet 125 cc kullanıyorum 45 litre hacim çok iyi ama motoruma nasıl olur bilmiyorum sizin önerdiğinizde 36 litre...
      • 1783433344588.webp
      • 1783433359681.webp
    • K
      çok yardımcı oldunuz bana hem kask konusunda hemde bu konuda çok teşekkür ederim.
    • K
      dikdörtgen olmasının kötü yanı ne oluyor bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın birde 33 litre almak kötü mü sizce küçük mü
    • K
      kopsi, Motosiklet kategorisinde Motor Çantası/Sepeti başlıklı bir konu açtı.
      arora max jet 125 cc motorum var arkasına sepet/çanta almak istiyorum.şehirler arası kullanmıyorum o yüzden genelde hızım 20-50 km arası önerceğiniz bir...
    • K
      Merhaba arkadaşlar, Uzun zamandır aklımda olan fakat bir türlü zaman bulamadığım konuyu sonunda yazmak istedim. Kask alırken nelere dikkat edilir detaylı...
    • K
      kopsi, Motosiklet Kask Tavsiyesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      çok teşekkür ederim yardımınız için 1781539142 çok sağolun teşekkür ederim 1781539181 anladım dediklerinize dikkat ediceğim yazdığınız rehbere de baktım...
    • K
      Girip çıkarken zor olması kriter değil, o önemsiz. Kafanı kaskın içine soktuğunda, alnında, şakaklarında baskı hissetmiyorsan, daha doğrusu alın ve...
    • K
      Balaklava baya rahatlatır kask takışını kulaklarını falan. Kask zaten bir miktar sıkmak zorunda ve gittikçe gevşer bence sorun yok senin anlattığına göre.
    • K
      yeni olduğunda süngerleri vs çok sert oluyor zamanla biraz gevşeyecektir ilk aldığınızda biraz sıkı olması iyi
    • K
      kopsi, Motosiklet kategorisinde Motosiklet Kask Tavsiyesi başlıklı bir konu açtı.
      dostar exo 391 large beden kask aldım daha yeni olduğundandır diye düşünüyorum ama yinede sormak istedim kafaya ilk başlarda girmiyor biraz zorlamam...
    • K
      Selamlar PS5 kullanıcısıyım. Malum oyun fiyatları (3000-3500 TL bandı) tek başına karşılanacak gibi değil. Hem yeni çıkacak oyunların maliyetlerini yarı...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,419
Üyeler
199,153
Son üye
kagannnn

Geri