Arama sonuçları: *

1. Sperminatör

3 pinli RGB bağlantısı

2. Sperminatör

3 pinli RGB bağlantısı

Merhabalar, hayırlı forumlar; Anakartım MSİ 450m pro max Mortar, sıvı soğutucu aldım Asus strix lc 240 RGB fan bağlantılarını yaptım çalışıyor lakin D-rgb bağlantısı 3 pinli anakartım da girişler 4 pinli fanların rgb özelliğimi kullanamıyorum. Bir aparatı veyajutta bilmediğim yöntemle...
  3. Sperminatör

Düşük Bütçeli Toplama Bilgisayar oluşturmaya çalışıyorum. Yardım!

3500 X yaptım anakartını dediğn gibi seçtim. Ekran kartınıda RTX 2060 Ventus GP OC seçiyorum. Uygun mudur? 1588791033 Var mı elinde hazır öyle bir link yada fotoğraf? 1588791158 En son 3500 x / rtx 2060 ekran kartı yaptım nasıldır? Benim bütçem yok açıkçası şöyle en uyguna yayıncı tarzı...
  4. Sperminatör

İşlemciyi düşürüp ekran kartını yükseltsek önerin var mı detaylı?
  5. Sperminatör

Daha ayrıntılı yardımcı olursan sevinirim. 1588790528 Malumunda youtube vs video editlemek için de lazım bilgisayar.
  6. Sperminatör

Arkadaşlar düşük bütçeli yayın yapmak için sistem arıyorum. Sizce bu sistem dar boğaz yapar mı neleri değiştirsem fiyat daha uyguna gelir yardımcı olursanız sevinirim.
  7. Sperminatör

Kasama soğutucu almak istiyorum.

Sorun değil sanırım yukarıda paylaştığım linki kullanıcam
  8. Sperminatör

Bilgisayar çok geç kapanıyor.

Güncel
  9. Sperminatör

https://www.itopya.com/corsair-hydro-serisi-h100i-platinum-rgb-240mm-sivi-sogutma-sistemi/ Bu nasıl sizce?
  10. Sperminatör

Zaten önce araştırdım ama net bir cevap çıkmadı. Tek bir sorun çıktı aslında Ekran kartının güncelleme sonrası olabiliyormuş. Çözümü denedim ya yapamadım yada sorun çözümü doğru değil olmalı neyse bekleyelim bakalım. Bilen birileri çıkar muhakkak 1588009824 Güncel
  11. Sperminatör

Onları yazmamın nedeni PSU dan güç kullandıkları için,(Yukarıda radyatör mm'sini de yazdım. Kasam msi mag forge 101m tempered
  12. Sperminatör

Şöyle kasayı sökmeden bir soğutucu olsa keşke direk stok soğutucu yerine taksak geçsek
  13. Sperminatör

Şu kadar diyebileceğim bir bütçe yok orta ve üst segment önerileri alırım.
  14. Sperminatör

SSD de 380 GB Normal Harddiskte 892 GB boşluk var
  15. Sperminatör

Sistemim Ekran Kartı: MSİ Geforce RTX trifrozer 8gb Ram: Corsair 32 GB İşlemci: Ryzen 3800x PSU: Corsair RM850 Gold Kasanın desteklediği radyatör 240 mm Sizce bu sistemde güç olarak olsun ve performansı arttırmak için olsun en uygun Sıvı Soğutucu markası hangisidir?
  16. Sperminatör

Ryzen 7 3800x 2070 tri frozer 32 GB Ram M2 ssd var Corsair RM850 PSU kullanıyorum. Bilgisayarda toplasan 5 6 oyun var. Bilgisayarı kapattığımda 5 dakika da anca kapanıyor. Dünden beri de gerçekleşen bir sorun alt+tab yaptığımda oyun sırasında müzikler geçişte kapanıyor. Ne yapmak...
  17. Sperminatör

Xdrive 15'linserisi

Güncel
  18. Sperminatör

Xdrive 15'linserisi

Yok mu önerisi olan? Ayrıca bu oyuncunkoltukları Türk üretimi neden dış piyasayla senkronize fiyatları?
Top Bottom