Neler Yeni

Bilgisayar çok geç kapanıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ktlcn
Ryzen 7 3800x
2070 tri frozer
32 GB Ram
M2 ssd var
Corsair RM850 PSU kullanıyorum.

Bilgisayarda toplasan 5 6 oyun var.

Bilgisayarı kapattığımda 5 dakika da anca kapanıyor. Dünden beri de gerçekleşen bir sorun alt+tab yaptığımda oyun sırasında müzikler geçişte kapanıyor.

Ne yapmak gerekiyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Hunter1303
Diskin doluluğu nedir ? Kaç Gb boş yer var ?
Ryzen 7 3800x
2070 tri frozer
32 GB RAM
M2 ssd var
Corsair RM850 PSU kullanıyorum.

Bilgisayarda toplasan 5 6 oyun var.

Bilgisayarı kapattığımda 5 dakika da anca kapanıyor. Dünden beri de gerçekleşen bir sorun alt+tab yaptığımda oyun sırasında müzikler geçişte kapanıyor.

Ne yapmak gerekiyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Hunter1303
Sorunun yazılımsal mı yoksa donanımsal mı olduğu hakkında bir fikrim yok . İnternetten bu konu hakkında arama yapabilirsiniz . Farklı uğraşılar sonucu hala çözüme ulaşamazsanız , format atmayı düşünebilirsiniz . Forumun diğer üyelerinden de bilen birisinden cevap verilirse iyi olurdu ...

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ktlcn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunun yazılımsal mı yoksa donanımsal mı olduğu hakkında bir fikrim yok . İnternetten bu konu hakkında arama yapabilirsiniz . Farklı uğraşılar sonucu hala çözüme ulaşamazsanız , format atmayı düşünebilirsiniz . Forumun diğer üyelerinden de bilen birisinden cevap verilirse iyi olurdu ...
Zaten önce araştırdım ama net bir cevap çıkmadı. Tek bir sorun çıktı aslında Ekran kartının güncelleme sonrası olabiliyormuş. Çözümü denedim ya yapamadım yada sorun çözümü doğru değil olmalı neyse bekleyelim bakalım. Bilen birileri çıkar muhakkak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncel

Son düzenleme:
Top Bottom