Arama sonuçları: *

1. Wisouls

RTX 4060 sistemde 165 Hz monitörde oyunda sağa sola bakınca akıcı görünmüyor

Az önce ekran kartı değiştirerek denedim hala aynı sorunu yaşıyorum.
  2. Wisouls

Lenovo Legion R25i-30. İkisini de denedim. Dediğim gibi oyun açık değilken masaüstünde de aynı sorunu yaşıyorum.
  3. Wisouls

Merhaba. RTX 4060 ekran kartı, Ryzen 5 5600 işlemci ve ASUS B450 anakarta sahip bir sistemim var. Öncelikle belirtmeliyim ki bu sorun sonradan olmaya başladı. Sorunun monitörden olmadığını düşünüyorum iki farklı monitorde de aynı sorunu yaşadım. Monitor 165 Hz, Hz doğru seçtiğime eminim...
  4. Wisouls

İNDİRİMLİ MSI G2412F ALINIR MI?

Hocam birde acaba siyahlar çok parlıyor mu? Ips panelde kenarların parladığını biliyorum fakat şu an kullandığım ips panelde tam ekran siyah acarsam heryeri parlıyor. Bunda böyle bir sorum var mı acaba?
  5. Wisouls

MSI G2412F Alınır mı?

Hocam memnun musunuz monitörden?
  6. Wisouls

Teşekkür ederim hocam almayı düşünüyorum.
  7. Wisouls

Hocam monitör nasıl memnun musunuz? Ghosting ışık sızması gibi problemler var mı renkleri düzgün veriyor mu?
  8. Wisouls

Lenovo Legion R25i-30 Renk Sorunu

Merhabalar. Dün Lenovo Legion R25i-30 elime geçti. Renk modunu sRGB yaptığım zaman mavinin bazı tonları açık renk mora dönüyor. Örneğin tarayıcımda yazıları mouse ile seçtiğimde. Renk modunu Natural Warm vs. yaptığımda böyle bir sorun yok fakat o modlarda da kırmızı renkler diğer renklere göre...
  9. Wisouls

Pulse 5A özelleştirilerek alınır mı?

Dostlar bu sistemi şu şekilde özelleştirerek almak mantıklı mı?
  10. Wisouls

Bu Sistemlerden Hangisi Alınır?

İkisinden birini almayı düşünüyorum. Hangisi alınır, veya bu civarlarda önerebileceğiniz farklı sistemler var mı? https://www.gaming.gen.tr/urun/328405/gg-6600-amd-ryzen-5-5500-asus-radeon-dual-rx-6600-v2-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ https://www.gencergaming.com/da-c5
  11. Wisouls

Monitör Renk Sorunu.

Şimdi yaptım düzelmedi. Sorun kendi kendine ortaya çıktı. Garip.
  12. Wisouls

Monitör Renk Sorunu.

Ddu ile sildim ve sorun devam ediyor.
  13. Wisouls

Monitör Renk Sorunu.

Dostlar hiçbir ayarı ellemediğime eminim. Bu gün monitörümün renk ayarlarında şöyle bir sıkıntı çıktı, Maviler biraz daha morumsu gözüküyor ve kırmızılar biraz daha pembemsi gözüküyor. Amd ekran kartı kullanıyorum kontrol panelinden baktığımda renk sıcaklığı 6500 gözüküyor her zaman da öyleydi...
  14. Wisouls

Photoshop Sararma Sorunu

Dediğim gibi farklı bir fotoğraf falan atarsam da sararmış gibi gözüküyor. 1677964873 Shift+Ctrl+K Menüsüne girip mönitör renkleri seçtim düzeldi.
  15. Wisouls

Photoshop Sararma Sorunu

Merhabalar, bilgisayarıma format attıktan sonra Ps2023 indirdim ve şöyle bir sorunum var. Koyduğum fotoğraflar vs. Sarıya benzer bir renk tonunda oluyor. Beyaz renk yapsam bile o şekilde gözüküyor. Çözümünü bilen var mı? Teşekkürler.
  16. Wisouls

League Of Legends etkinlik kartı

Merhabalar. Loldeki bu 2023 Ay Festivali'ndeki son 5 aşama sürekli olarak döngü içerisinde mi yoksa bir sınırı var mı emin olamadım. Bir bilgisi olan var mı?
  17. Wisouls

Aimlab Hassasiyet Ayarı

Aim Lab'ın kendi hassasiyeti derken direkt Valorant hassasiyetimi mi geçireyim ?
  18. Wisouls

Aimlab Hassasiyet Ayarı

Merhabalar , Aim Lab kullanacağım fakat hassasiyet konusunda bir sorum var. Hassasiyet kısmından oyun profili olarak Valorant seçtim ve hassasiyet kısmına oyundaki hassasiyetimin aynısını yazdım. Sens aynı mı değil mi tam emin olamadım. Bir kaç siteye denk gelmiştim Valorant hassasiyetini...
  19. Wisouls

.

Oyun vs. oynamayacağım fazla fotoğraf çeken birisi de değilim alınır mı ?
  20. Wisouls

Açılırken Input Not Supported Hatası

Bilgisayarı açarken Input Not Supported hatası alıyorum, biraz bekledikten sonra kendi kendine düzeliyor ve bilgisayar normal bir şekilde açılıyor kullanabiliyorum fakat açtıktan sonra beklemek sıkıntı oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? 1662883737 Çözünürlükte bir sıkıntı yok zaten öyle olsa...
Geri